UCLA sıkı son Hudson Habermehl yırtılmış ACL'den geri dönüyor

doyoutravel

New member
Bir yıldan biraz daha uzun bir süre önce, UCLA sıkı sonu Hudson Habermehl, Bruins kariyerinin en zor anına katlandı-aniden bir başlangıç yapma zorluğunu kısaltan bir bahar yaralanması.

“1 yıl önce, bugün. 2 ameliyat sonra,” Habermehl X hesabına yazdı ve yırtılmış ACL'nin yıldönümünü yaralanma gününden itibaren bir video ve fotoğrafla işaretledi.

Geçen bahar, Habermehl, antrenman bitmeden birkaç dakika önce temassız bir yaralanma yaşadı – katılanlar, acı çığlıklarla dolu olarak tanımlanan bir an. Yeni baş antrenör Deshaun Foster'ı görünür bir şekilde perişan bıraktı.

Son 365 gün, geçtiğimiz yılı yaralanmadan geri dönerek geçiren Redshirt kıdemli için zorlu bir savaş oldu – bir yolculuk sıkı uçları koçu Jerry Neuheisel, özellikle üstesinden gelinmesi zor olarak nitelendirildi.

UCLA sıkı son Hudson Habermehl, 18 Kasım 2023'te The Coliseum'da rakip USC'ye karşı bir gol attı.

(Wally Skalij / Haberler)

“Sana karşı dürüst olacak – bence zor oldu,” dedi Neuheisel. “Bu kadar uzun süre dışarıdayken ve çok kötü olmasını istediğinizde, takımdan uzaktığınızı hissetmek zor.”

Neuheisel'e göre, plan Habermehl'i sahaya geri döndürmek değil. Habermehl, zamanının çoğunu Neuheisel'in yanında geçirdi, film izliyor ve eldeki uygulama senaryosu ile yan çizgiyi durdurdu ve “Koç Habermehl” olarak adım attı.

Habermehl, kadrodaki daha genç sıkı uçlara koçluk yapan bir liderlik rolünü benimsedi. İdeal olmasa da, yokluğu grubun değerli temsilciler kazanmasına izin verdi.

Sıkı son grup, birinci sınıf öğrencisi Noah Flores ve Dylan Sim, gelen oyuncular için beklenenden daha hızlı gelişiyor. Sonra eski savunma sonu Peter Bario, son bölge hedefine döndü ve Redshirt ikinci sınıf öğrencisi Jack Pederson, lider olarak kendi başına geliyor ve Habermehl iş için mücadele etmek için geri dönene kadar varsayılan başlangıç.

Pederson bir başlangıç rolü için savaşıyor olsa da, Habermehl'i destekledi ve iyileşmesinin ilk aşamalarında onu fizyoterapiste götürdü.

Pederson, “Birçok kez onu aldığımızı ya da aldığımızı hatırlıyorum,” dedi. “Hareket etmek zor ve olabildiğince hızlı geri dönmek için elinden geleni yapmaya çalışıyordu. Bu yüzden yardım edebileceğimiz herhangi bir yol – onu fizik tedaviye götürmek, onu ihtiyaç duyduğu her yere götürmek. Ve hiçbirimize bağırmaktan asla korkmadı, çünkü orada ona yardım eden ilk kişiler olurduk.”

“O harika bir takım arkadaşı, ama daha da iyi bir arkadaş,” diye ekledi Pederson.

Şimdilik Habermehl'in iyileşmesi kademeli. UCLA'nın bahar pratiğinin çoğunu direnç bandı çalışması ve kutu atlamalarında karıştırarak kenar çizgisinde geçirdi.

Bununla birlikte, son birkaç hafta boyunca Neuheisel, kıdemli sıkı sonun takım yürüyüşlerine ve öğretim dönemlerine katılmaya başladığını, hızında belirgin bir iyileşme gösterdiğini ve iyileşmesinde anlamlı adımlar attığını söyledi.

“Harika hissediyor,” dedi Neuheisel. “Daha hızlı koşuyor – saatte 18 mil gibi vurdu. Sonbahar kampına gitmeye hazır olacak ve bunun için ateş ettiğini biliyorum.”