Eric Dailey Jr.'ın küçük ileriye taşınması UCLA'nın dev bir sıçrama yapmasına yardımcı olabilir mi?

doyoutravel

New member
UCLA'nın basketbol takımı, başarıyı hızlandırmak için serisini küçümseyebilir.

Eric Dailey Jr. Çarşamba günü yaptığı açıklamada, gelecek sezon planın küçük ileriye taşınması için olduğunu söyledi, bu da muhtemelen Tyler Bilodeau'nun Dailey'in boş noktasını almak için iktidara geçmesini sağlayacak.

“Bu benim doğal konumum,” dedi Dailey, kampüsteki öğrenci mağazasında bir isim, görüntü ve benzerlik etkinliğinden sonra. “Geçen yıl beşte Tyler ile küçük bir top oynadık ve yeni işe alımlarımız geldiğinde, ileri ve güç ileri pozisyonlarında daha fazla boyutumuz var.”

Kobe Johnson ve Lazar Stefanovic'in ayrılması Dailey'in doldurabileceği bir boşluk yarattı. Ancak, Small Forward'da 6 metrelik 8 Dailey ve Power Forward'da 6-9 Bilodeau'nun yer aldığı bir dizi yeni bir merkeze ihtiyaç duyacaktı. Bruins, Michigan Eyaletinden Transfer Big Men Xavier Booker'ı ve Aday Mara ve William Kyle III'ün ayrılmasından sonra ortada San Diego'dan Steven Jamerson II'yi getirdi.

Küçük ileri oynamak için diğer seçenekler arasında redshirt birinci sınıf öğrencisi Eric Freeny, ikinci sınıf Trent Perry, Redshirt ikinci sınıf öğrencisi Brandon Williams ve Missouri-Kansas City'den bir transfer Jamar Brown yer alabilir.

Kendi atışını yaratabilen doğal yetenekli bir golcü olan Dailey, geçen sezon bir güç olarak daha küçük oyuncuları savunmanın, özellikle Oklahoma Eyaletinde birinci sınıf öğrencisi olarak beş pozisyonu oynadığı için bir sorun olmayacağını öne sürdü.

NCAA Turnuvası'nın ikinci turunda Tennessee'ye kaybettikten sonra 23-11'i bitiren Bruins için geçen sezon ortalama 11.4 sayı ve 4.0 ribaunt alan Dailey, “Benim için gerçekten aynı” dedi. “Bilmediğiniz şey, tüm hayatım boyunca koruma oynadım – aslında nokta bekçisi oynadım, atış bekçisi oynadım, gerçekten koleje kadar ve sadece yüksekliğim yüzünden ileri pozisyonu oynamaya başladım, ama [coach Mick] Cronin daha önce bekçi pozisyonunu oynadığımı gördü ve yapabileceğimi biliyor. O kanat olmak, sadece geçiş yapmak ve defansif olarak etrafta uçmak benim işim. ”

Bruins, belki de transfer portalında en üst düzey bekçi olan Mountain West Konferans Yılın Oyuncusu Donovan Dent'e indikten sonra her şeyi daha hızlı yapabilirdi. Yeni gelen kampüs ziyareti sırasında geçen hafta yeni takım arkadaşlarını hızla etkiledi.

Perry, “Çok yeryüzünde, alçakgönüllü bir adam ve gerçekten sadece çalışmak istiyor” dedi. “Siz gördünüz [when Donovan helped New Mexico beat the Bruins in November] – Yokuş aşağı oyun yapımı, topu vurabilir ve böylece harika bir ek olacak. ”

Dailey dedi: “Kesinlikle ihtiyacımız olan faktör yokuş aşağı inebilir ve topu atıcılara püskürtebilir ve adamları bulup topu mahkemeye itin.”

Perry, geçen sezon maç başına 11.4 dakikada ortalama 3.7 puan aldıktan sonra üretimde büyük bir sıçrama yapması için gereken işi yapmaya hazır olduğunu belirtti.

“Herkesin muhtemelen benden gitmemden yüksek beklentileri vardı. [NBA] Bu yıl taslak, muhtemelen daha fazla oynuyorum, bilirsiniz, ne olursa olsun, ”dedi Perry,“ Ama olmadı çünkü DA'nın arkasındaydım [Dylan Andrews]Skyy'nin arkasındaydım [Clark] Ve ondan öğrendim; Sabırlı kalmak zorunda kaldım, çalışmaya devam etmeliydim, başımı aşağıda tutmak zorunda kaldım, bu yüzden benim için en büyük sıçrama temelde kilitli kalmak. Biliyor musun, ne yapabileceğimi biliyorum, oyunu etkileyebileceğimi biliyorum, ama bunu önümüzdeki yıl yüksek seviyede yapmam gerekecek. … Bu yıl yaptığım kadar üç kat daha fazla üretmeliyim. ”

Gelecek sezon UCLA için hem dahili hem de harici olarak beklentiler yüksek – ESPN, transfer portalı bu hafta kapatıldıktan sonra ulusal olarak 14 numaralı Bruins'i sıraladı.

Dailey, “Sadece zaten inşa ettiğimiz şeyi geliştirmek istiyoruz,” dedi. “Aynı çekirdeğe sahibiz, bazı ek parçalarımız var ve gelecek yıl gerçekten bir şeyler başlatacağız. Daha büyük olacak.”

Bu da başlangıçta küçük önde de içerebilir.