Bruins for Life, UCLA futbolunun yeniden başlatılan yeni NIL kolu olarak ortaya çıkıyor

doyoutravel

New member
UCLA'nın futbol takımı, atletizm departmanının adı, imajı ve benzerlik çabalarının yeniden başlatılmasının bir parçası olarak sezon ortasında büyük bir değişiklik yapıyor.

Yalnızca futbola odaklanmak üzere kurulan yeni bir NIL kolu olan Bruins for Life, okulun NIL şubelerinden biri olarak Champion of Westwood ve Men of Westwood'a katılacak.

UCLA atletik direktörü Martin Jarmond, Haberler'a şunları söyledi: “Bu yapı bize daha fazla netlik sağlıyor ve öğrenci sporcularımızı desteklemek isteyen insanların bunu yapmasını kolaylaştırıyor.” “Konu futbol, erkek ve kadın basketbolu için para toplamak olduğunda gerçekten daha tekil ve uzmanlaşmış bir odaklanmaya ihtiyacınız var.”

Yeniden yapılanmanın bir parçası olarak Champion of Westwood kadın basketbolunu ve Olimpiyat sporlarını, Men of Westwood ise erkek basketbolunu destekleyecek.

Jarmond, eski UCLA güvenlik ve iki kez Super Bowl şampiyonu James Washington'un yanı sıra uzun süredir bağışçı olan John Manuck'un öncülüğünü yaptığı Bruins for Life'ın Salı sabahı resmi lansmanından önce sessizce 1 milyon dolardan fazla para topladığını söyledi.

Jarmond bağış toplama çabaları hakkında şunları söyledi: “Bu gerçekten heyecan verici, çünkü futbol öğrencisi sporcularımızı gerçekten olumlu bir şekilde destekleyecek.”

Bruins for Life cesaret verici bir başlangıç yapmış olsa bile Men of Westwood, kurucusu Ken Graiwer ve erkek basketbol koçu Mick Cronin sayesinde atletizm departmanının NIL bağış toplama girişimleri için tartışmasız mavi ve altın standart olmaya devam ediyor.

Cronin, Men of Westwood tişörtleri giydi ve ekibi son iki sezondur röportaj arka planlarında NIL logosuna yer verdi. Cronin bu yaz Haberler'a, takımın NIL çabalarındaki başarısının, McDonald's'ın All-American oyun kurucusu Trent Perry'nin de dahil olduğu müjdeli bir işe alım sınıfının parçası olarak altı transfer yapmasına olanak sağladığını söyledi.

Jarmond, “Mick Cronin NIL'e saldırdı ve genç adamlarımıza basketbol programında fırsatlar yaratarak muazzam bir iş çıkardı” dedi. “Mick çok çalışıyor, anlıyor, anlıyor, ondan diğer birçok koçumuzla NIL konusundaki stratejisi hakkında konuşmasını isteyeceğiz çünkü o muazzam bir iş çıkardı.”

Hem Men of Westwood hem de Champion of Westwood fonlarını denetlemeye devam edecek olan Graiwer şunları söyledi: “Bu organizasyon gelişmeye devam ettikçe amaç aynı: UCLA atletizminin NIL döneminde rekabetçi kalmasına yardımcı olmak. Etkimizi genişletmek ve Bruin öğrenci sporcularına hayat değiştiren destek sağlamaya devam etmek beni heyecanlandırıyor.”

Jarmond ayrıca futbol koçu DeShaun Foster ve ekibinin, bu sezondan sonra yetenek aşılamaya ihtiyaç duyacak bir programın yeniden inşasında NIL'in önemini anladıklarına da itibar etti.

Jarmond, Foster hakkında şunları söyledi: “Sezon dışında işe alındığı andan itibaren NIL için çok çaba harcadığını söyleyebilirim.” “Hala bunu yapıyor, ekibi bunu yapıyor; Bruins for Life'ın DeShaun olmadan ve ekibin NIL'e odaklanma ve gerçekten enerjilerini bunun arkasına koyma çabaları ve önemi olmasaydı, Bruins for Life'ın ortaya çıktığını göreceğinizi sanmıyorum, bu yüzden bu her zaman baş antrenör değildir, ancak bunu bir öncelik haline getirmesi gerekiyor. ve DeShaun bunu bir öncelik haline getirdi; aksi takdirde Bruins for Life'ın bu kadar güçlü bir şekilde ortaya çıkıp kapılardan çıktığını göremezsiniz.”