UCLA'dan Martin Jarmond, 1-5'lik başlangıçta DeShaun Foster'ı destekliyor

doyoutravel

New member
UCLA atletik direktörü Martin Jarmond, DeShaun Foster'ı “bu iş için doğru adam” olarak adlandırdıktan sekiz ay sonra, Bruins'in yeni futbol koçu için zorlu bir başlangıç yaparken, adamının yanında olmaya devam etti.

Bruins, Chip Kelly'nin 2019'daki ikinci sezonundan bu yana ilk kez 1-5 önde. Hücumları ülkenin en kötüleri arasında yer alıyor. Üç denemede iç sahalarında maç kazanamadılar ve üst üste beş maç kaybettiler.

Yaklaşık 4,5 yıllık görev süresi boyunca en önemli işe alım söz konusu olduğunda beklenebileceği üzere Jarmond iyimser kalmayı sürdürüyor.

Jarmond, Pazartesi öğleden sonra geniş kapsamlı bir telefon röportajı sırasında Haberler'a “DeShaun'a güveniyorum” dedi. “Bu DeShaun'un takımı, bunlar onun oyuncuları ve o bu programı başarılı kılmak için her gün çok çalışıyor. Büyüme doğrusal değildir ve her zaman plaklara yansımaz, ancak oyuncular sıkı oynuyor ve biz daha iyiye gidiyoruz ve onlar da sıkı çalışmaya devam edecekler, bu yüzden sallanmaya devam etmeli ve ilerlemeye devam etmeliyiz. .”

Takımın rekorundan memnun olmayan taraftarlara mesajı sorulduğunda Jarmond, sabır diledi.

Jarmond, “Öğrenci sporcular vazgeçmiyor ve biz de onlardan vazgeçemeyiz” dedi. “Desteğimizi hak ediyorlar ve savaşmaya devam ediyorlar ve genç adamlarımızı destekleyen hayranlarımıza minnettarım.”

Destek sağlam olmadı. UCLA, bu sezon Rose Bowl'da ortalama 44.291 taraftar topluyor; 1982 sezonundan önce stadyuma taşındığından bu yana rekor düşük bölgeleri önlemek için 2019'daki ortalama 43.848'i ve 2022'deki ortalama 41.593'ü geride bıraktı.

Jarmond, UCLA'nın programına dikkat çekti – Bruins'in beş rakibinin mağlubiyet serisi sırasında toplamda 27-4'lük bir rekoru vardı – Foster ve ekibinin Cumartesi günü Rutgers'a karşı deplasman maçına girerken göründüğünden daha fazla bir ilerlemeye daha yakın olmasının bir nedeni olarak.

Jarmond, “Bu sezonu çevreleyen tüm koşullar göz önüne alındığında DeShaun'un iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum” dedi. “Her spora her zaman bütünlük perspektifinden bakıyorsunuz ve yeni bir konferansla, yeni bir kadroyla, birçok etkinlikle ülkedeki en zorlu programı oynuyorsunuz ve öğrenci-sporcular her maçta çok mücadele ediyor ve bence DeShaun Sorumlu biri, kendisinin çok farkında, onunla düzenli olarak konuşuyorum ve onun sezona yaklaşma şeklini ve her hafta genç adamlarımızla çalışmasını seviyorum.

“Bu programın baş antrenörü ve lideri olarak rolünün farkında. Geliştirmemiz gereken yerlerin sorumluluğunu üstleniyor.”

UCLA futbol koçu DeShaun Foster, Bruins'e Cumartesi günü Minnesota'ya karşı kazanabilecekleri ilk Big Ten galibiyetine rehberlik etmekte yetersiz kaldı.

(Genaro Molina / Haberler)

Bruins (toplamda 1-5, 0-4 Büyük On), hücumun geç bir ilk yenilgiyi kabul edememesi ve savunmanın son bir duruş sergileyememesinden önce geçen hafta sonu neredeyse ilk konferans galibiyetini elde etti. İki gün sonra Foster, takımının 21-17'lik mağlubiyetini Minnesota'ya penaltılar (105 yarda için sezonun en yüksek 10 sayısı) ve top kaybı (oyun kurucu Ethan Garbers'ın üç pası kesildi, ancak biri bahşişli, diğeri Hail Mary ve ikincisi Hail Mary ile oldu) ile sabitledi. üçüncüsü yere çarpıyormuş gibi görünen bir pastaydı).

Foster, maçın hemen ardından yaptığı gibi bir kez daha takımının disiplinsizliğine değindikten sonra, bunun ne kadarının koçlara ait olduğu sorulduğunda sezonun belki de ilk kusurunu açıkladı.

Foster, “Her şey koçların elinde” dedi. “Hepsi benim yüzümden. Yani eğer gerçekten önemli olduğunu düşünmeseydim bu benim temellerimden biri olmazdı. Bu yüzden bunu takıma tekrarlamaya devam etmem ve onların bunun ne anlama geldiğini gerçekten anlamalarını sağlamam gerekiyor. Biliyorsunuz bu sadece bir kelime değil; daha çok eylemlerden ibaret. Sahadaki eylemlerimizi düzeltmeli ve kendi yolumuza çıkmayı bırakmalıyız.”

Mesaj panolarındaki taraftarlar, Foster'ın 2 dakika 26 saniye kala UCLA'nın 12 yarda çizgisinden dördüncü ve birinci sırada oynama kararı ve Bruins'in 17-14 önde olması konusunda ikiye bölündü. Foster, kumar oynamama nedenleri olarak kötü saha pozisyonundan ve koşu oyununun mesafe oluşturmadaki yetersizliğinden (ekibi o noktaya kadar taşıma başına ortalama 2,2 yardaydı) bahsetti.

İlk yarının bitimine 1:44 kala Minnesota'yı durdurup Golden Gophers'ın 58 saniye kala degaj yapmadan önce zaman kaybetmesine izin verdikten sonra mola almamaya gelince, Foster bunun ikinci kez tahmin edilmesi kolay bir karar olduğunu söyledi. geriye dönüp bakmanın faydasıyla.

Foster, Mateen Bhaghani'nin ilk yarıyı bitiren üçüncü mağlubiyetteki 34 yarda oyuncusu hakkında “… zamanımız doldu ve şut atmak zorunda kaldık” dedi. “Fakat daha fazla süre olsaydı gol atabilirdik diye bir şey yok. [a touchdown]bu yüzden bu konuda oynamayacağım [what-if] oyun. Bir karar vermeli ve ona göre hareket etmelisiniz.”

Kolej futbolunun en kötüleri arasında yer alan bir hücumun düzeltilmesi gerektiği konusunda tartışmaya gerek yok. UCLA'nın toplam hücumu (maç başına 272,8 yarda) 133 takım arasında 130. sırada, acele hücumu (maç başına 59.5 yarda) 131. sırada ve sayı hücumu (maç başına 14.5 sayı) 132. sırada yer alıyor.

Takımının ilk yarıda Louisiana State'e karşı 17 sayı ve ilk yarıda Minnesota'ya karşı 10 sayı attığını hatırlatan Foster, üretkenlikte büyük bir sıçramanın habercisi olabilecek boşluklar olduğunu söyledi.

Foster, hücumda oyun yapma konusunda “Bunu sadece anlık olarak görüyorlar” dedi, “yani dört çeyreklik bir oyunu gerçek anlamda bir araya getirmenin bir yolunu bulabilirsek, o zaman potansiyeli gerçekten görebilirsiniz. Ancak hücum hâlâ yüksek güçlü bir hücum olarak işlemeye çalışıyor ve ben buna güveniyorum; oyuncuların da öyle olduğunu düşünüyorum, özellikle de belirli durumlarda oyun oynarken; bu yeterli oyun değil ve yeterince tutarlı değil.

“Yani bu adamlar için bu hâlâ yeni, hâlâ yeni bir hücum, ancak herhangi bir mazeret uydurmayacağım, topu biraz daha iyi yönetebilmeliyiz ve ayrıca biraz daha iyi koruyabilmeliyiz. .”

Başka bir şey olmasa da, Foster'ı kiralayan adam, yarım sezonun bitmesine rağmen hala ona sıkı bir şekilde destek veriyor.

Jarmond, “Kaydettiğimiz ilerlemeyi görebiliyorum” dedi. “Ortaya konan çalışmayı takdir ediyorum ve eninde sonunda bunun karşılığını alacağımı düşünüyorum. Gençler çok çalışıyor, personel de çok çalışıyor ve bu sezon ilerlemeye devam edeceğimizi düşünüyorum.”