UCLA oyunundan önce 'sinir bozucu underdogs' olarak UConn? Geno Auriemma buna 'komik' diyor

doyoutravel

New member
Geno Auriemma hem eğlendirilmiş hem de şaşkın görünüyordu.

Efsanevi Connecticut kadın basketbol koçu, ESPN'den Scott Van Pelt'in Pazartesi gecesi USC'ye karşı 78-64 zaferinden sonra Huskies'e şaka bir şekilde “sinir bozucu underdogs” olarak atıfta bulunduktan sonra kendini “şok” olarak nitelendirdi.

Auriemma ve UConn, 1991'den bu yana 24. kez NCAA Turnuvası'nın son dördüne ve turnuvanın yapıldığı son 22 yılda 21. kez ilerledi (Covid-19 nedeniyle 2020'de iptal edildi). Cuma günü ulusal bir yarı finalde UCLA ile karşılaşacak olan Huskies, en son 2016'da NCAA unvanını 11 kez kazandı.

Van Pelt, Turnuvaya 1 numaralı tohum olarak girmeyen tek takım olan Connecticut'a karşı yanakta bir dil referansı yaptığında bunu biliyordu.

Yine de, Auriemma bir oyun sonrası röportaj sırasında “SportsCenter” çapasının yorumu tarafından biraz hazırlıklı görünüyordu.

Van Pelt, röportaja başlamak için “Siz sinir bozucu underdogs” diyordum, sadece iki tohum, ”dedi. “Bunların yirmi dördü, adamım, bunu çok sık yaptınız. Bu takım ve bu yolculuk hakkında en çok neyi takdir ediyorsunuz?”

Auremma durdu ve hafifçe kıkırdadı.

“Şey, biliyorsun, um, biz, um,” dedi koç biraz daha kıkırdamadan önce. “Hala 'underdogs' kelimesine şok oldum ve UConn aynı anda ağzından çıkıyor.”

Van Pelt cevapladı: “Şaka yapıyorum, Geno, şaka yapıyorum. Beni bundan daha iyi tanıyorsun.”

“Olduğunu biliyorum,” dedi Auriemma. “Bunu duymuyorum [very often]Biliyorsun? Sadece komik. “

Tüm kolej basketbolunun en kazanan koçu olan Auriemma'nın ve UConn'un underdog olarak kabul edildiği bir dünya hayal etmek zor. UCLA turnuvada en çok tohumlu takım olabilir, ancak DraftKings ve FanDuel, Huskies'e takımların son dört maçında Bruins üzerinde 8½ puanlık favoriler olarak sahip. Her iki site de Connecticut'a ulusal şampiyonluğu kazanmak için favori olarak (Fanduel'de -165 oranları, DraftKings'de -150) finalde Teksas veya Güney Carolina'yı yenerek var.

Huskies normal sezonu 35-3 ve 18-0'da Big East'te bitirdi, daha sonra konferans turnuvasını kazandı ve Spokane 4 bölgesindeki 2 numaralı tohumu talep etti.

En çok tohumlu Truva atları, ülkenin en iyi oyuncularından biri olan Juju Watkins'i ikinci turda yırtılmış bir ACL'ye kaybetti. USC, Sweet 16'da Kansas Eyaletinin üstesinden gelebildi, ancak Times gibi başlıklarla karşılandı '”” İşte USC'nin UConn'u üzmek için yapması gereken, Final Four'a ulaşmak için Huskies ile eşleşmelerine giriyor.

Ve ikinci düz yıl için Truva atları Paige Bueckers ve UConn tarafından Elite Sekiz'de geride kaldı.

Auriemma Van Pelt'e verdiği demeçte, “Bugün, harika, harika, harika, harika bir oyuncu, Juju'yu kaçırmış bir takıma karşı oynayan gerçek bir meydan okumaydı” dedi. “Bu sadece bir Connecticut şey, umarım, bu durumlara girdiğimizde nasıl kazanacağımızı biliyoruz. Ve bundan gerçekten gurur duyuyorum.”