UCLA – Nebraska Karşısında İzlenecek 5 Şey: Tony White Kazanacak

doyoutravel

New member
Tony White, Cumartesi günü sahanın karşısında durmak yerine kolaylıkla UCLA'nın kenar çizgisinden antrenörlük yapabilirdi.

Nebraska'nın savunma koordinatörü, White'ın Bruins defans oyuncusu olduğu sırada üç sezon boyunca takım arkadaşı olan DeShaun Foster'a giden açık pozisyon için adaylar arasındaydı.

White'ın adaylığı için baskı yapanlardan biri, kendi UCLA bağlantısı olan Nebraska koçu Matt Rhule'du. Rhule, hem White hem de Foster'ın takımda olduğu 2000 sezonunda Bruins'in savunma hattı koçuydu.

Rhule, Şubat ayında Nebraska'nın “Sports Nightly” programına “Tony'nin mükemmel, mükemmel bir seçim olacağını düşündüm” dedi. “Orada baş savcı Martin Jarmond'la konuşma şansım oldu. Tony'yi kesinlikle kaybetmek istemiyorum, Tony'yi seviyorum, onun sonsuza kadar burada koçluk yapmasını istiyorum ama bir zaman gelecek, baş antrenör olma fırsatına sahip olacak. Ve o bunu hak ediyor.”

Beyaz'ın Nebraska'daki savunması, maç başına izin verilen yarda (301.9, No. 16), oyun başına izin verilen sayı (18.1, No. 18) ve oyun başına izin verilen koşu yardaları (98, Hayır) dahil olmak üzere çeşitli kategorilerde ülkedeki en iyi 20 arasında yer alıyor. 12).

Foster bu hafta White ve Rhule'u ne kadar iyi tanıdığı sorulduğunda muhabirleri bir anlığına kandırdı.

Foster, “Onları hiç tanımıyorum,” dedi.

UCLA'da onlarla örtüşmüyor muydu?

Foster, “Hayır, hiç de değil,” diye devam etti ve sonunda pes etti. “Evet, Tony ile üç yıl boyunca oynadım ve Matt Rhule bizim [defensive line coach]yani onları oldukça iyi tanıyorum. Koç Rhule'u Big Ten Media'da görmek çok eğlenceliydi [day] ve bunun için antrenörlük yaptı [Carolina] Panterler de öyle, bu çok heyecan vericiydi. Tony burada defans oyuncusuydu, dolayısıyla topun her iki tarafında da birkaç kez savaştık.”

Beyaz, bu yılın başlarında eski arkadaşı tarafından mağlup edildikten sonra bir tür rövanş maçında Bruins için özel bir şeyler hazırlayabilir.

Bruins'in (toplamda 2-5, 1-4 Big Ten) Cornhuskers'la (5-3, 2-3) 12:30 PDT'den itibaren Lincoln'deki Memorial Stadyumu'nda karşılaşması sırasında izlenecek diğer dört şey: