UCLA, Kadınlarda Ekstra Bir Kalp Kırıcıda Tennessee'ye Düşer

doyoutravel

New member
Oklahoma City – UCLA'nın Kadınlar Koleji Dünya Serisinde koşusu Pazar günü sona erdi, Bruins Slugger Megan Grant'i genişlettikten iki inning.

Laura Mealer'ın üsleri yüklü, dokuzuncu tahrik edilen Tennessee'nin 5-4 galibiyetine ve Pazartesi günü saat 9'da Teksas'la yarı final toplantısına tek tek sağ alan.

Gönüllüler (47-16) UCLA'nın dokuzuncuda yapamayacağı şeyi yaptılar: üsleri yükleyen üslerle teslim edin. Bruins, Savannah Pola ve Jordan Woolery'den bekarlar ve ardından Grant'e kasıtlı bir yürüyüş yaptı. Ancak Alexis Ramirez, vuruşu sona erdirmek için ilk önce ortaya çıktı.

Taylor Pannell, Tennessee'nin dokuzuncu yarısını öne çıkarmak için sol sahaya derin bir sinek vurdu, Rylee Simp'in eldivenini atanan ve duvarın tepesindeki beyaz dolguyu vuran ancak tarlayı terk etmeyen bir top. Oyun gözden geçirildi ve bir çifte hükmetti.

Gönüllülere 2-0 önde bir öne geçen ilk atışta iki koşuyu çalan Mealer, bu kez UCLA marşı Kaitlyn Terry'den kurtulan Taylor Tinsley'den 2-2'lik bir sahada tekrar teslim etti.

Tennessee teknik direktörü Karen Weekly, “Bu, tüm yıllarca süren koçluğumda şimdiye kadar bulunduğum en heyecan verici, yoğun, duygusal oyunlardan biriydi” dedi.

Ramirez ve Sofia Mujica ikinci atışta solo ev koşusunu vurdu ve Woolery, 55-13'ü bitiren Bruins için dört isabet aldı. UCLA'nın 150. WCWS oyunuydu.

UCLA teknik direktörü Kelly Inouye-Perez, “Sonuna kadar büyük bir savaş” dedi. “Daha gurur duyamadım. Dönem. Sadece savaşabilmemiz için yetenek, geri dönme yeteneği, destansı [rally]sadece son sahaya kadar … UCLA voleybolunun yapabileceği şeyle ilgili bir şey var, sırtlarınız duvara karşı ve sadece vesileyle yükselen bazı inanılmaz anılar yaratıyor. ”

Gönüllüler yürümeden önce iki inning, Grant oyunun tenini değiştirdi ve Bruins'in sezonunu bir salıncakla uzattı.

Ya da Bruins ve onların sadıkları Devon Park düşündü.

Grant'in 251 feet seyahat eden ve 4-4'te bile skoru çektiği gibi görünen bir doubter olan Tennessee Ace Karlyn Pickens'in iki aşamalı homer'tan sağa, yaklaşık 15 dakika şüphe duydu.

Grant'in ev plakasına dokunup dokunmadığını veya bir takım arkadaşı tarafından müdahale edilip edilmediğini belirlemek için bir inceleme başlatıldı. Sahadaki çağrı onaylandı ve oyun devam etti.

NCAA Softball için NCAA Sekreter Düzenleyicisi Van Van Kleeck ve Softball Hakemleri Ulusal Koordinatörü Steve McCowan, oyun sonrası havuz raporunda, bir koşucuya NCAA kuralları altında gözden geçirilebilir bir oyun olmadığını belirtti. Raporda, gözden geçirilebilir olsa bile, ev sahibi olmuş ve UCLA'nın bir uyarı verileceğini belirtti.

Grant, Homer'a “bir tür karartma anı” dedi.

“Biliyorum, sadece aklımı doğru tutmak ve agresif kalmak istedim.” Dedi. “Ve dürüst olmak gerekirse, salıncaktan sonra gerçekten karartma yaptım.”

Grant'in patlaması, sezonun 26. sıradaydı ve Big Ten tek sezonluk işaretini kırdı. Grant ve Woolery sezonda 49 homer için bir araya geldi.

“Ah, tanrım. 50'ye ulaşamadığımız için gerçekten üzgünüm,” dedi Woolery. “Ama Meg harika. Harika olmamı kolaylaştırıyor ve bugün oyunda, işi iki çıkışla yapmanın benim üzerimde olmadığını bilerek. Megan'ın arkanızda varsa, çok daha az baskı hissetmek kolay.

“Öyleyse sadece devam edip Meg'in gerisini yapmasına izin vermek. Topa vurur vurmaz ağlamaya başladım. Bir anda çok iyi bir an ve tüm yılın doruk noktası oldu. Bu yüzden görmek harikaydı. Geri döneceğiz. Hazırlanın. Elli geliyor!”

Tennessee, Terry'ye karşı ilkin yarısına üsleri yükledi ve iki hit ve üç RBI ile bitiren Mealer tarafından tek bir merkeze 2-0 öne geçti.

UCLA, Ramirez ve Mujica'nın homers ile bağlaması için cevap verdi.

Bruins üsleri beşinci sıraya iki çıkışla yükledi, ancak Pickens tehdidi sona erdirmek için Ramirez'i vurdu. Tennessee, Gabby Leach merkez sahaya seçildiğinde Terry'nin altına ödeme yaptı ve Pannell hızlandı ve Tennessee'yi ön 4-2 öne koymak için sol tarla hattından iki koşulu bir homer'ı patlattı.

İkinci sınıf öğrencisi Terry, beş vuruş yaptı, sekiz vuruş ve dört koşuyu bıraktı, yedi vurdu ve bir meyilli yürüdü. Tinsley 3 1/3 vuruş yaptı, üç vuruş ve dört yürüyüş yaptı.

Grant'in yedinci atış kahramanlarına rağmen, UCLA gönüllülere karşı 10 koşucuyu ve Red Raiders ve Ace Nijaree Canady'ye 3-1 kayıpla Texas Tech'e karşı bir gece önce üssünde beş koşucu bıraktı.

“Bu durumda olduğumuzu seviyorum,” dedi Inouye-Perez. “En iyi silahlardan bazılarıyla karşı karşıyayız. Nija gerçekti ve ona iyi vurduk. Karlyn Pickens'i iyi vurduk. Onlara iyi vurduk. Yani bu oyun. Keşke 20 koşu puan alabileceklerdi, ancak puanlama pozisyonunda koşucular almak için kalite, yaralanma bu pozisyonda sizi bu pozisyonda bırakıyor ve herkes bu büyük anlarda geçiyor.

“Ama kollara ve takımlara karşı yaptığımız şey, sadece oyunu oynadık. Ve ne yazık ki bazen geliyorsunuz, bazen yapmıyorsunuz. Bu, şu anda sizi tanımlamıyor. Ama bu takım geri döndü ve büyük bir rakibe karşı savaştı.”