UCLA jimnastik yeni denge aleti antrenörüyle daha da başarılı oluyor

doyoutravel

New member
Brooklyn Moors klasik bir yips vakasıyla mücadele etti. Buna üzerinden atlanması gereken bir engel veya aşılması gereken bir engel deyin; Kanadalı yüksek lisans öğrencisi “geriye dönemeyeceğini” söyledi.

Moors, “Zor çünkü jimnastikte geriye gitmek gibi zihinsel bir engelden geçmediyseniz bunu anlamak çok zor” dedi.

Bruins'in yeni koçu Lacy Dagen'a girin. 2025 sezonuna üç hafta kala Moors, kiriş serisinin bir parçası olarak arka ahizeyi rahatça uyguluyor, Haftanın En Büyük On Etkinlik Uzmanı ödülünü ve 8 Numaralı UCLA jimnastik takımını paylaşıyor – geleneksel olarak yerdeki yeteneği ile bilinen bir takım. ışın – Cumartesi öğleden sonra Illinois'e karşı iç saha açılışına giden etkinlikte üçüncü sırada yer alıyor.

Geçen hafta ülkedeki en iyi ışın puanına giden yolda sezonun en yüksek puanı olan 9.850'lik skorla 49.550 puan alan Moors, “Lacy açıkçası bu takım için şimdiye kadar sahip olabileceğimiz en iyi karardı” dedi. “Ona her konuda güveniyoruz. Bize güveniyor ve biz de bu harika bağı kurduk. Her gün ışınlanmayı seviyorum; bunu söyleyeceğimi hiç düşünmezdim.”

Dagen'in üniversitede jimnastikçi olarak Pauley Pavilion'da Bruins'e karşı mücadele etmesi çok uzun zaman önce değildi. Antrenör Janelle McDonald, Dagen'le ilk kez gençliğinde kulüp jimnastiğinde tanışmıştı ve 2021'de mezun olup Oregon Eyaleti'nde kiriş ve tonoz uzmanı olduğunda McDonald, onun binadaki başarılarını takip etti.

Dagen, Amerika Birleşik Devletleri altın madalyalı Jade Carey'in 2023'te Beavers'ta gönüllü koç olarak kirişte başarılı olmasına yardımcı oldu ve bir yıl sonra Arizona Eyaletinin Sun Devils asistanı olarak kirişte ilk 20'ye girmesine yardımcı oldu.

UCLA'da yeni bir teknik direktör için açık pozisyon bulunduğunda McDonald, bu rolü üstlenmesi için 27 yaşındaki oyuncuya başvurdu.

McDonald, “Bir öğrenci-sporcu olarak çok fazla deneyimi var ve biz de bunu ortaya koymaktan gerçekten heyecan duyduk çünkü onun gerçekten bağ kurulabilir biri olduğunu hissettim” dedi. “[Beam has] Bizim için gerçekten yüksek enerjiye sahip ama aynı zamanda da rekabetçi bir egzersiz haline geldi. Bence geçen seneki tutarlılığımızda gerçekten kaçırdığımız şey buydu; kadroda yer almak için mücadele ederken o enerjiye sahip olmaktı.”

UCLA'dan Brooklyn Moors, 6 Ocak'ta Las Vegas'taki buluşma sırasında denge aleti üzerinde yarışıyor.

(Stew Milne / Associated Press)

Bruins'in, McDonald's'ın devralmasından bu yana en düşük takım skorunu açıkladığı Oceanside'daki zorlu sezon açılışından bu yana, sadece iki rutinde 9.850'nin altında skor elde edildi. Yedi rutin 9.900 veya daha yüksek seviyede bulunuyor; kıdemli Emma Malabuyo'nun Maryland karşısında aldığı 9.975 puan, UCLA'nın etkinlikte en yüksek bireysel puanı olarak sıralanıyor.

Moors, zihinsel engellerini aşmaya çalışırken ve ekibin Big Ten yolculuğuna uyum sağlamasına yardımcı olmak için Dagen'i destek sistemi olarak işaret etti.

Moors, beş jimnastikçiden oluşan birinci sınıf öğrencileri için “Bana anne diyorlar” dedi. “Hepsi benim küçük kız kardeşlerim ya da çocuklarım gibi… Elimden gelen her şeyi yapacağım, ister gerçekten zor bir günde olsun, ister spor salonunun içinde ve dışında herhangi bir şey – onlara verebileceğim her türlü tavsiye – tek istediğim Gelecek yıllarda takıma liderlik edebilmeleri için tüm bilgilerimi onlara aktarmak istiyorum.”

Macy McGowan'ın öne çıkardığı ve her üç karşılaşmada da üç etkinlikte yarışan birinci sınıf sınıfı, Bruins yol karşılaşmalarından Pauley Pavilion'un daha dostane sınırlarına doğru ilerledikçe kadrolara giderek daha fazla dahil edilebilir.

UCLA ayrıca Çarşamba günü Cumartesi günkü toplantının daha büyük bir amaca sahip olacağını duyurdu. UCLA Health, Güney Kaliforniya yangınlarından etkilenen kişiler ve ilk müdahale ekipleri için 1000'den fazla bileti karşılıyor.

Ekip, geçen hafta şehir ve ilçe itfaiye teşkilatlarına desteği simgelemek amacıyla siyah ve kırmızı kurdeleler takmıştı. Palisades ve Eaton yangınları başladıktan sonra UCLA jimnastikçileri her rutinden sonra “LA” el işaretleri verdiler.

Junior Clara Wren'in babası eski bir LA İlçe İtfaiye Teşkilatı kaptanıdır.

McDonald, “Topluluğumuza neşe getirmeye çalışabileceğimizden emin olacak kadar bir şeyler yapmak istedik” dedi. “İnsanlar için oldukça zor bir dönemde bilet verebilmek, yüzlerinde bir gülümsemeye neden olabilir ve harika vakit geçirmelerine yardımcı olabilir.”