UCLA erkekleri Prairie View A&M'i mağlup etmekte pek zorluk çekmiyor

doyoutravel

New member
Hedeflerin oldukça basit olduğu türden bir oyundu.

Üzüntüden kurtulun ve yaralanmalardan kaçının, aynı zamanda aşırı derecede üstün bir rakibe karşı mümkün olduğunca kendinizi geliştirin.

UCLA Salı gecesi çoğu cephede başarılı oldu.

18 Numaralı Bruins'in Pauley Pavilion'da Prairie View A&M karşısında aldığı 111-75'lik zafer o kadar rahattı ki UCLA antrenörü Mick Cronin serbestçe oyuncu değişikliği yapabildi ve hatalardan sonra alametifarikası olan hızlı kancalardan sadece bir tutam kullanabildi.

Biraz entrika içeren bir oyunda belki savunmadaki bazı kaymalar ve birkaç baştan savma esneme dışında şikayet edilecek pek bir şey yoktu. Yedek gardiyan Dominick Harris'in sadece birkaç dakika kala oyuna girip hızlı bir şekilde faul yapmasının ardından Cronin, “Ne dedim?” diye kükredi. o kadar yüksek sesle konuştu ki sözleri arenanın üst kısımlarından duyulabiliyordu.

Cronin neye kızmıştı?

Oyun kurucu Dylan Andrews, “Maçın sonuna doğru faul yapmaya devam ettik ve süreyi durdurmaya devam ettik” dedi. “Bizim için onun en önemli özelliği boşluklarda yer almaktı çünkü onların sürüş yapan bir takım olduğunu biliyorduk ve bazen bunda başarısız olduk. Bu yüzden yanımızdaydı.”

Ayrıca sevindirici gelişmeler de yaşandı. Andrews 12'ye 8 şutta 21 sayı ve altı asistle oynadı, forvet Tyler Bilodeau ise 18 sayı kaydetti. Harris ayrıca şık bir asistle ve sezonun yalnızca ikinci üçlük atışıyla kendini kurtardı.

Sırada çok daha büyük bir zorluk var. Bruins (10-1), Cumartesi günü Madison Square Garden'da Kuzey Carolina'ya karşı oynayacağı maç için dokuz maçlık galibiyet serisini New York'a taşıyacak.

UCLA'nın hücumu, sezonun bitimine 10:16 kala puan açısından en yüksek seviyeye ulaştıktan sonra bu hesaplaşmaya yüksek viteste girecek. Bu, %59 şut attığınızda, üç sayılık atışlarınızın %47,6'sını yaptığınızda ve 37 serbest atıştan 29'unu değerlendirdiğinizde gerçekleşebilir.

UCLA'nın savunması özellikle dış alanda o kadar net değildi. Yedek guard Jordan Tillmon, uzun mesafeden %47,1 ve %47,6 ile bu sezon Bruins rakipleri arasında en fazla sayı atan Panterler için 24 sayıya giden yolda yedi üç sayılık atıştan altısını attı (1-10).

Cronin, takımının Prairie View A&M'yi sezon ortalamasının altında tutması ve Tar Heels karşısında karşılaşacağı yüksek temponun tadına varması nedeniyle üzülmedi.

Cronin, Panthers için “Maç başına ortalama 80 sayı atıyorlar ve şut atabilen adamları var dostum” dedi.

UCLA gardiyanı Trent Perry, ikinci yarıda Prairie View A&M karşısında hızlı hücumda smaç basıyor.

(Gina Ferazzi / Haberler)

Bruins forveti Eric Dailey Jr. 14 sayı kaydetti ve pivot Aday Mara benchten geldiği 16 dakikada 9 sayı, 11 ribaund, 2 blok ve 3 asistle katkıda bulundu. Cronin, guard Sebastian Mack'in sadece üç dakika oynadığını, çünkü oynamaya hazır olmadığını ve geçen hafta sonu Arizona'ya karşı kazanılan zaferin bir kalıntısı olan diz şişmesiyle uğraştığını söyledi.

Cronin hafif bir gülümsemeyle, “Ona bir mesaj gönderip onu dinlendirdim” dedi. “Oynamaya hazır değilim, oynamayı hak etmiyorum. Buna sorumluluk denir. Herkesin çocuklara karşı çok sert olduğumu düşündüğünü biliyorum ama onların buradan nasıl bir dünya bırakıp, sorumlu olmak zorunda olmadığın bir yere gideceklerini bilmiyorum. insanlar onlara para ödeyecek.

“Biliyorsunuz şu anda burslarını alıyorlar; transfer olabilirler, ben onlardan kurtulamam. Serbest oyuncu olabilirler, daha fazla para alabilirler; Onlara ödemem lazım, şimdi okulun da ödemesi gerekecek [through revenue sharing]. Kolektifler — bu tam anlamıyla 'Oz Büyücüsü' gibi ya da şu anda bir filmdeki bir şeye benziyor. Ve basketbol oynayamadıklarında, geçimlerini sağlamak için oynamak zorunda kaldıklarında, bunda çok iyi olsan iyi olur. Sorumlu olsan iyi olur, yoksa kesileceksin. İşinden kovulacaksın. Ben de onları hazırlamayı düşündüm. Bu benim işim, onları önemsiyorum.

Bu, Prairie View A&M'in 12 maçlık yolculuğundaki art arda 10. deplasman maçıydı ve tek galibiyeti sezon açılışında kendi sahasında bir NCAA Division II okulu olan College of Biblical Studies of Houston'a karşı geldi.

UCLA'yı yenmek, basketbol analisti Ken Pomeroy'un Bruins'e %99,7'lik bir kazanma şansı vermesi nedeniyle İncil'de belirtilen oranlarda bir üzüntü olurdu. Erken 18 sayılık bir çukura düştükten sonra Panterler, ilk yarının ortasında 10-0'lık bir seri yakalayıp açığını tek haneli rakamlara düşürdüğünde rüya gördü.

Bruins'in forveti William Kyle III, ilk yarıda hücum ribaundu alırken bu formayı çıkardı.

Bruins forveti William Kyle III, ilk yarıda hücum ribaundu alırken Prairie View A&M guardı Jordan Tillmon'a bu gömleği çektirdi.

(Gina Ferazzi / Haberler)

Ama Bruins çok büyük, çok fiziksel ve çok güçlüydü. Prairie View A&M'in çoğu zaman faul yapmaktan başka seçeneği yoktu ve ilk yarıda UCLA'yı defalarca serbest atış çizgisine gönderdi. Bruins 17 denemenin 14'ünü yaparak ilk yarıda 53-36 avantaj elde etti.

Ayrıca Panthers'ın, UCLA'nın 2,80'lik ikinci sınıf öğrencisi Mara için de ilk yarıdaki beş dakikasında oyunu nasıl etkileyebileceğini gösteren bir cevabı yoktu. Mara bir smaç attı, dört ribaund aldı ve Skyy Clark ve Andrews'a paslarda asist yaptı.

İlk yarıda Lazar Stefanoviç'in kariyerinde 1.000 sayıyı aşmak için üç serbest atış yapması kutlanacak bir an oldu; bu dönüm noktası video panosundaki bir grafikle de vurgulandı.

Sadece birkaç gün içinde, çok daha zorlu bir düşmana karşı Bruins, daha büyük hedeflerin peşinden koşmaya geri dönebilir.