UCLA erkek basketbol takımı gerektiğinde Michigan'ı durduramaz

doyoutravel

New member
UCLA'nın eğlencesi yaklaşık beş dakika sürdü. Öncesi ve sonrasında olanlar moral bozucuydu.

Birincisi, Bruins'in Michigan'ın iç saha hakimiyetine verecek bir cevabı yoktu, Vladislav Goldin birbiri ardına oyunculara smaç basıyordu.

Ardından, büyük bir geri dönüşün Salı gecesi Bruins'i kısa süreliğine öne geçirmesinin ardından Wolverines'i uzun mesafeden durduramadılar.

Sezonun en kötü mağlubiyetleri yetmezmiş gibi, 22 No'lu Bruins'in Pauley Pavilion'da 24 No'lu Michigan'a karşı aldığı 94-75'lik yenilgi, Big Ten maçında onları 0,500'e düşürdü, antrenörleri onlara “” diyerek soğuk bir kola verdi. sonrasında yumuşak” ve “sanrısal”.

Michigan'dan Vladislav Goldin ilk yarıda smaç bastı.

(Gina Ferazzi / Haberler)

Geçtiğimiz sezonlarda yaptığına benzer uzun lafların bir parçası olarak Mick Cronin, oyuncularının yeterince güçlü olmadığını söyledi ve kazanma konusunda neden kadrosundaki veya teknik ekibindeki herkesten daha fazla kazanma isteğine sahip olduğunu sorguladı.

Cronin, “Erkeklerin daha sıkı oynamasını sağlamak için sahada koşmam gerekiyor” dedi. “Bu çok çılgınca, biliyor musun? Ve bu her gün. Bundan yoruldum. Her gün. Her gün antrenmanda herkesten daha fazla enerjiye sahibim ve soyunma odasındaki herkese, yardımcı antrenörlerime ve oyuncularıma kırgınım.

“Yani başka bir şey yapmama gerek yok. Neredeyse 500 galibiyetim var, sadece 53 yaşındayım. Lakers'a koçluk yaptığımı sanacaksınız. Demek istediğim, bu bir şaka. Tekrar içeri giriyorum ve oradaki herkesten daha fazla tutkuya, enerjiye ve gurura sahibim ve sorun da bu.”

İkinci yarının başlarında enerji, takımı için bir sorun değildi.

İlk yarının sonlarına doğru 18 sayı geride kalan UCLA (11-4, 2-2 Big Ten), ikinci yarının altı dakikasında defans yoğunluğunu arttırarak ve rakibini kaçırdıktan sonra iki üçlük atarak 55-51 öne geçti. ilk dokuz.

Bruins'in forveti Eric Dailey Jr., takım arkadaşı Dylan Andrews'un top çalmasıyla kendisine faul yapılan turnikede eski moda bir üç sayılık oyunla gerilemeyi takip ettiğinde 11.121 kişilik sezonun en yüksek seyircisi kükrüyordu.

Ancak UCLA, beş dakikadan fazla bir süre gol atmadan uzun süreli bir soğukluk dönemine girdi. Michigan 7-0'lık seriyi 6-0'lık skorla 76-64 öne geçirdi ve Wolverines taraftarları kısa sürede sessiz arenayı “Let's go blue!” ile geçti. ilahiler.

Cronin, guardlar Sebastian Mack ve Kobe Johnson'ı iç pozisyondayken ribaundları kaçırdıkları için eleştirdi ve Michigan'ın ilk 12 sayısını, Goldin'in defalarca smaç yapması ve üç sayılık atışlara yol açan ekranlarda iletişim kuramaması nedeniyle forvet Tyler Bilodeau'ya kaydetti.

Cronin, ikinci yarıda, Andrews ve forvet William Kyle III'ün, mola sırasında şut atmasına izin vermemesi söylendikten sonra Michigan'lı Tre Donaldson'a üç sayılık atışlarda meydan okumayı başaramadıklarını söyledi. Donaldson ikinci yarıda altı üçlükten dördünü attı ve Wolverines adına maçı 20 sayıyla tamamladı (12-3, 4-0).

Cronin'e göre bu arızalar daha büyük bir sorunun parçasıydı.

“Olduklarından çok daha iyi olduklarını düşünen adamlarımız var. Onlar hoş çocuklar. Kim oldukları konusunda tamamen hayal görüyorlar ve zihni doğru olan ve konferans oyununda kazanmaya aç olan takım muhtemelen kazanacak olan takımdır,” dedi Cronin. “Yani şu anda ihtiyaç duydukları mütevazı pasta bu değilse, bilmiyorum. Peki neden Nebraska maçı değildi?”

Cronin, Bruins'in Cornhuskers'a üç sayılık atışların yalnızca %14,3'ünü attığı için kaybettiği yönündeki anlatının yanlış olduğunu söyleyerek, yenilgiyi takımının 42 sayı veren “utanç verici” ikinci yarı savunmasına bağladı.

Bu direnç eksikliği, her yarıda 47 sayı atan ve maç boyunca %61,5 şut atan, 28 üçlükten 15'ini (%53,6) yapan Wolverines'e karşı da devam etti.

Michigan'ın hakimiyeti ilk vuruşta başladı, 2,90 boyundaki Goldin hava atışı için Bilodeau'yu kolayca mağlup etti ve oyunun sadece 47. saniyesinde Bruins'li rakibine faul yaptı. Goldin kısa süre sonra arka arkaya oyunlarda Bilodeau'nun üzerinden smaç bastı; bu oyunlarda onu sahaya düşürüp esnetmişti.

Karşılaşmada on inç ve 20 kilodan vazgeçen 6-9 Bilodeau, “Bunun olmasına izin veremem” dedi. “Açıkçası bana biraz büyük davranıyor ama bu affedilemez.”

İlk yarıda kariyerinin en yüksek puanı olan 36 sayısının 21'ine ulaşan ve dördü smaç da dahil olmak üzere 11 şutun dokuzunu atan Goldin'in hemen hemen tüm defans oyuncularına gol attığı göz önüne alındığında, Goldin'e yenilmek utanılacak bir şey değildi. Cronin çeşitli dizilişleri denedi, Bilodeau'yu 7-3 pivot Aday Mara ile değiştirdi ve kısa bir süre Mara ile birlikte Bilodeau'yu oynadı.

Cronin, Mara'yı bir ihbarı kaçırıp Goldin'in smaçına maruz kaldıktan sonra çekmeden önce, süper büyük kadro Bruins'i kısa süreliğine istikrara kavuşturmuş gibi görünüyordu. Mara ilk yarının dengesi için geri dönmedi ve sadece sekiz dakika oynadı.

Michigan'ın pivotu Vladislav Goldin, ilk yarıda UCLA guardları Kobe Johnson ve Lazar Stefanoviç'i smaçla yendi.

Michigan'ın pivotu Vladislav Goldin, ilk yarıda UCLA guardları Kobe Johnson ve Lazar Stefanoviç'i smaçla yendi.

(Gina Ferazzi / Haberler)

UCLA, Michigan'ın hücum verimliliğine ayak uyduramadı; %41,7 şut attı, 20 üçlükten ikisini (%10) attı ve 11 serbest atış kaçırdı. Bilodeau ve Mack 17'şer sayıyla takıma liderlik etti.

Yüzündeki sakatlık nedeniyle bir maçlık yokluğun ardından dönüşünde 13 sayı atan Dailey, antrenörünün Bruins'in dayanıklılıktan yoksun olduğu mesajını ilettiğinde geri adım attı.

Dailey, “Yumuşak olmadığımızı biliyorum” dedi. “Kesinlikle yumuşak değilim. Yanımdaki adam [Bilodeau] yumuşak değil. Soyunma odasındaki adamlar yumuşak değil. Onlar sadece kelimeler. Şimdi göstermeliyiz [Cronin] biz zorluyuz. Yani bizim görevimiz savaşmak. Yapabileceğimiz tek şey bu.”

Cronin, Oregon, Arizona, Kuzey Carolina ve Gonzaga'ya karşı oynanan maçları içeren zorlu Aralık programı göz önüne alındığında bu tür bir hayal kırıklığından endişe duyduğunu söyledi.

Peki takımı ilk kez üst üste maç kaybettikten sonra buradan nereye gidecek?

Cronin, “Yapacağınız şey şu: Daha sıkı oynayacak adamlarla oynuyorsunuz ve onlara ne diyorsanız onu yapıyorsunuz” dedi. “Fakat şu anda Big Ten oyununu kazanacak kadar sıkı oynayacak oyuncuları derinlemesine araştırıyorum.”