UCLA basketbolu Boston Üniversitesi'ni geride bıraktı ancak sorunlar devam ediyor

doyoutravel

New member
Prestije giden uzun yol, büyük ölçüde isimsiz bir rakibe karşı kendi sahasında başladı.

Orta dalda bir oyuncuya karşı ilk sınavını geçemeyen UCLA, Pazartesi gecesi rekabette bir adım geriledi ve ulusal sıralamaya geri döndüğüne kimseyi ikna etmek için fazla bir şey yapmadı.

Geçen hafta Bruins'in başına bela olan sorunların çoğu, Pauley Pavilion'da Boston Üniversitesi'ne karşı kazanılan 71-40'lık kopuk galibiyette de tekrar ortaya çıktı.

Çok sayıda top kaybı yaşandı, uzun süreli goller atıldı ve uzak mesafeden şut atma konusunda daha fazla mücadele yaşandı.

Neyse ki Bruins'in savunması, aktif elleri ve geri saha baskısını idare edemeyen bir rakip için çok fazlaydı. UCLA (2-1), New Mexico mağlubiyetinin ardından 28 top kaybı yaparak 36 sayıya dönüştürerek küçük bir adım öne geçti.

Bu puanların çoğu geçiş sırasındaki turnikeler ve smaçlardan geldi; tüm bu çabayı savunmaya harcamanın ödülü.

Bruins koçu Mick Cronin, takımının sezonun en yüksek 59 defleksiyonunu topladıktan sonra şunları söyledi: “Bu gece alçakgönüllü tavrımızdan ve bu gece tüm hücum, oyun veya gösteri maçlarının toplamından daha fazla yere daldığımız gerçeğinden dolayı çok mutluydum.” toplanan paslar, bloklar, top çalmalar veya serbest toplar olarak tanımlanır. “İlk yarıda, bu yılki saha dalışlarımızı geride bıraktık.”

Bruins, Lobos'a karşı yaptığı 24 top kaybıyla bu kadarını başaramamıştı, bu hatalar sadece 15 sayı anlamına geliyordu.

Boston Üniversitesi'nden Miles Brewster (sağdan ikinci), Pazartesi günü ilk yarıda UCLA'dan Kobe Johnson (solda), Sebastian Mack (sağda) ve Skyy Clark'a karşı top için mücadele ediyor.

(Etienne Laurent / Associated Press)

Daha cesaret verici bir gelişme ise, UCLA'nın 2008-09 sezonunda Wyoming, Louisiana Tech ve Oregon State'e karşı yaptığından bu yana ilk kez arka arkaya maçlarda 20 veya daha fazla top kaybı yapması oldu.

Ekibi New Mexico tarafından zorbalığa maruz kaldıktan sonra Cronin, midesinin bulandığını ve iki gün boyunca uyuyamadığını söyledi. Bu yüzden oyuncularına daha sert olmaları için meydan okudu.

Cronin, “Temel olarak onlara şunu söyledim: 'Eğer benim için oynayacaksan, bu böyle olacak, yoksa benim için oynamayacaksın'” dedi Cronin. “Futbol takımımızın galibiyet serisinde olduğunu biliyorum ama işleri bittiğinde her zaman gidip birkaç oyuncu alabilirim.”

UCLA guard Kobe Johnson dört top çalma kaydetti ve forvet Eric Dailey Jr. da üç top çalmayla maçı 14 sayıyla tamamlayan takıma üç top çaldı. En etkileyici olanı, top çalmasını sahanın dışına çıkmamak için orta saha yakınındaki yayıncının masasına dalan guard Skyy Clark olabilirdi. sınırlar. Clark oyunu 16 defleksiyonla bitirdi ve Cronin bunun herhangi bir oyuncunun şimdiye kadar kaydettiği en fazla sapmadan biri eksik olduğunu söyledi.

Cronin, altı ribaund, dört sayı ve iki asist ekleyen Clark için “Her yeri kasıp kavuruyor” dedi. “Demek istediğim, bol miktarda puan toplayacağı maçları var. Ama gerçekten onun çabasıyla yapmaya çalıştığımız şeyi benimsemeye çalışıyor.”

Boston (0-3), ikinci yarının başlarında Bruins'in 9-0 ve 10-0'lık serileri sırasında topu ön sahaya sokmada zorluk yaşadı ve bu da maçı bir patlamaya dönüştürdü.

Dailey, takımın geri dönüşünün, New Mexico'ya karşı yanlış giden şeyi düzeltmek için ortak bir kararlılıkla antrenmanda başladığını söyledi.

Dailey, “Oldukça yoğundu” dedi. “Kaybetmeyi sevmiyoruz ve yaptığımız hataları değiştirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

Hücum cephesinde işler UCLA için pek de hoş değildi.

Dailey ve Lazar Stefanoviç 13'er sayı kaydeden Bruins'te, attığı 22 üçlükten sadece beşi (%22,7) ve 15 top kaybının 11'ini ilk yarıda yaptı. UCLA adına Sebastian Mack 12 sayı, iki asist ve yedek kulübesinden iki top çalma ekledi.

Cronin, takımının savunmadaki tepkisi göz önüne alındığında bu yanlışlığı umursamadığını söyledi.

Cronin, “Kaçırılan şutlarla başa çıkabilirim” dedi. “Fiziksel olarak rekabet edememekle baş edemiyorum.”

Cronin özellikle uzun aday Mara'nın benchten gelerek 10 dakikada yedi ribaund toplamasından memnun oldu. Forvet William Kyle III, tartışmasız turnike gibi görünen bir hamleyi engellemek için ortaya çıktığı bir sahne sırasında da göz kamaştırdı. Birkaç saniye sonra Mack'in ıskalayışını yakaladı ve şiddetli bir smaç için yükseldi.

UCLA'dan William Kyle III Pazartesi gecesi büyük zafer sırasında smaç bastı

UCLA'dan William Kyle III, Pazartesi gecesi Boston Üniversitesi'ne karşı ilk yarıda smaç bastı.

(Etienne Laurent / Associated Press)

Bruins için bir değişiklik ihbar sırasında geldi; Cronin, başlangıç kadrosunun bir parçası olarak Stefanoviç ile Dylan Andrews'u tercih etti. Andrews, ciddi sayılmayan sol kasık sakatlığından dolayı sahalardan uzak kaldı ve durumu her gün aynı durumda kaldı.

Dominick Harris erkenden görüldü, Loyola Marymount'un transferine bu sezon ilk kez devre öncesinde oyun süresi verildi. Ancak Harris 15 dakika boyunca pek bir izlenim bırakmadı ve altı şutunu da kaçırdı.

Cronin keskin nişancısına bunun sorun olmadığını söyledi. Gerçekten önemli olan tek sayı Boston'un skor tablosundaki toplamıydı.

Cronin, “Herkesi 40'ta tutarsak yılın geri kalanında her maçı kazanacağız” dedi.