Sebastian Mack neden UCLA'nın soğukkanlı daha yakın olarak gelişti?

doyoutravel

New member
UCLA'nın yakınlığı olarak ortaya çıkışında eksik olan tek şey bir giriş şarkısı ve PA spikerinden nefessiz bir duyuru.

“Bruins için büyük atış yapmaya hazırlanıyor, No. 12, Sebastian Mack!”

Aksi takdirde, ikinci sınıf gardiyan son dakikalarda bir oyunu üstlenerek ustalaştı.

USC'nin bir geri dönüşü tamamlamasını engelleyen üç işaretçi yaptı. Takımını Gonzaga'ya karşı ileri sürüklemek için eski moda üç puanlık bir oyunu dönüştürdü. Wisconsin'i bir floater barajı ve sürüş düzenleri ile püskürdü.

Beyzbolun en iyi kapanışları gibi, Mack de baskı durumlarında güvenilir olduğu için bir ustalık gösterdi.

“Sebastian'ın korkusu yok,” dedi UCLA teknik direktörü Mick Cronin Çarşamba günü, “ve böyle bir adamınız olduğunda, her zaman gol atabileceğine inanıyor.”

Mack sık sık takım arkadaşlarının başladığını bitirir ve bir suç infüzyonu sağlamak için tezgahtan çıkar. En son, Pazartesi günü 68 saniye kaldı ve 12 yaşına girdikten sonra bir noktaya giren Truva atlarına karşı geldi.

Atış saatinin süresi dolacak ve Bruins'in bankta ilk beş golcüsü-yaralı ayak bileği ile Tyler Bildeau, kramplarla Dylan Andrews ve beş faul ile kobe Johnson-Mack, kükreyen kalabalığı susturan üç işaretçi için yükseldi Galen Center'ın içinde.

“Zihniyetim, sadece bir şeyler bulmaya çalışın,” dedi Mack. “… Bizi oraya götürebileceğimi hissettim, bizi eve götüreceğim.”

Jantı zar zor netleştiren çizgi sürücülerini vurma eğilimi geliştiren Mack, geç jumper'larının birçoğunda iyi savunmadan yararlanmış olabilir.

UCLA gardiyanı Sebastian Mack (12), Pazartesi günü Galen Center'da USC muhafızları Desmond Claude (1) ve Clark Slajchert (32) tarafından belirlenen çift bir takım olsa da dripling yapıyor.

(Gina Ferazzi / Haberler)

“Çünkü itiraz edildikleri için,” dedi Cronin, “dirseğini kaldırmak ve bitirmek zorunda kaldı, bu yüzden topu ark ile vurdu, olması gerektiği ve onunla çalışma şeklimizi ve bu yüzden yaptı. onlara.”

Mack, başkalarının da oyunlarda geç saatlere çıktığını belirtti. Bilodeau, Arizona'yı sepetlerin bir telaşıyla gömdü, Skyy Clark birkaç oyunda kritik serbest atışlar yaptı ve Andrews Oregon ve Washington'a karşı üç sayı batırdı.

Ancak Mack, diğer takımların son anlarda elinde topla görmek istemediği tek kişi olabilir.

“Bir kova alabilen bir Mariano Rivera'ya sahip olmak güzel,” dedi Cronin, New York Yankees'ten Şeref Salonu'na atıfta bulundu. “Sana dışarı çıkabilir. Bir kovaya ihtiyacınız olduğunda birisinin size bir kova alması ve DNA'sında olması güzel; Kablolu bu şekilde. “

Bir Bigs Kararı

UCLA merkezi Aday Mara, USC ileri Rashaun Agee tarafından Galen Center'da çalma girişiminden sonra topa sahip olmayı geri kazanıyor.

UCLA merkezi Aday Mara (15) Pazartesi günü Galen Center'da USC ileri Rashaun Agee (12) çalma girişiminden sonra topun bulundurulmasından sonra kazandı.

Bilodeau, onu son iki oyunun çoğunu kaçırmaya zorlayan ayak bileği yaralanmasından yaklaştıktan sonra Cronin başlangıç dizisinde Bilodeau veya Aday Mara ile gitmeli mi?

Her ikisine de ne dersin?

Cronin geri döndüğünü ve her iki oyuncunun da bu sezon birlikte mahkemede olduğu birkaç durumu izlediğini söyledi. Bu dizilimdeki zorluk, Bilodeau'yu önemli ölçüde daha hızlı bir oyuncuya karşı dezavantajlı hale getiren dört gardiyan oynayan rakipleri içeriyor.

“Bu diziyi isterseniz ve Tyler'ı dörtte istiyorsanız,” dedi Cronin, “Defansif olarak, dördüncü koruyucuyu koruyorsa bunu nasıl ele alacaksınız?”

Ördeklerin genellikle küçük top yaklaşımı kullanmadığı göz önüne alındığında, Cronin Perşembe gecesi Pauley Pavilion'da Perşembe gecesi 16 numaralı Oregon'a karşı bu soruyu cevaplamak zorunda kalmayabilir. Bu, Bilodeau yaralanmasından geri dönse bile, son üç maçında% 64,3'lük ortalama 15.3 puan, 7.7 ribaunt ve 4.0 blok olan Mara için daha fazla dakikaya yol açabilir. Bilodeau Çarşamba günü takımla çalıştı ve onu ördeklere karşı oynamaya başladı.

Cronin, Mara'nın savunması ve ribauntunun, ona zorbalık yapmaya çalışan meslektaşlarına karşı geri itme isteğinden bahsetmediğinden, daha fazla oyun süresi kazanmasının en büyük nedenleri olduğunu söyledi.

“Ne kadar çok ellerini kaldırır ve o kadar çok savaşır,” dedi Cronin, “Yetkililer aslında faul çağırır [on the other player]TAMAM?”

Tanıdık sorun

UCLA gardiyanları Eric Dailey Jr., Kobe Johnson ve Dylan Andrews Merkezin yanında dururken tepki veriyor Aday Mara

UCLA gardiyanları Eric Dailey Jr. (3), Kobe Johnson (0) ve Dylan Andrews (2), Bruins Center Aday Mara (15) Pazartesi günü Galen Center'da USC'ye karşı gol attıktan sonra tepki verdiler.

Andrews'u USC'ye karşı son beş dakikayı oturtmaya zorlayan kramplar, kampüste gelmesinden bu yana devam eden bir sorun oldu.

Andrews'un vaftiz annesi Breeze McDonald, geçen yıl Times'a kapsamlı testlerin durumun hidrasyon ve sinirlerle ilişkili olduğunu ortaya koyduğunu söyledi.

McDonald, “Çok uzun süre sıkışık, kramp olmasaydı bile, eğer alırsanız kramp etmek istemiyordu,” dedi McDonald. “Böylece farklı oynayacaktı, o noktada psikosomatik oldu, 'Vay canına, ekibimi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum' ve… 'Hayır, bunun üstesinden geleceğim' demeye devam etti. “

Andrews'un bir uzman ekibi tarafından tasarlanan tedavi planı, özel bir diyet, sıvı ve takviye içerir.

“Her açıdan bakıldı,” dedi Cronin. “Bence ona çok yardım ettikleri şeylerden biri, ama tekrar geri döndü.”

Aşk Kayıp

UCLA merkezi Aday Mara ve Guard Kobe Johnson Box USC Forward Rashaun Agee

UCLA merkezi Aday Mara (15) ve koruyucu Kobe Johnson (0) Pazartesi günü Galen Center'da USC ileri Rashaun Agee (12) kutusu.

Johnson, ilk üç üniversite sezonunu USC'de geçirdikten sonra Galen Center'a döndüğünde topa her dokunduğunda yuhalandıktan sonra: “O kadar kötü olmasını beklemiyordum, ama her saniyesini sevdim.”

Yedi puan, üç ribaunt ve iki asistle faul yapmadan önce Johnson, Truva atları ev sahasında üst üste ikinci bir zafere giderken Bruins ile acele eden bir jestle ağzının üzerinde bir parmak tuttu.

Bir grup UCLA öğrencisi, oyundan sonra kalabalıkta yürürken son kelimeye girerek “Kobe Johnson!”

“Bu benim için çok büyük,” dedi Johnson, “UCLA'nın beni çoktan kucakladığını bilmek, bu yüzden burada kazanmaya devam etmek için sabırsızlanıyorum.”