Şaşırtıcı bir grup alıcı, UCLA'dan Ethan Garbers'ın gelişmesine nasıl yardımcı oldu?

doyoutravel

New member
Bu iş tanımına uymuyor.

UCLA'nın koşucuları koşularının çoğunu yakalamalar yaptıktan sonra yaptı.

TJ Harden Ve Keegan Jones her ikisi de hücum sahasından daha fazla karşılama sahası kaydetti. Havadan yaptıkları toplam sayı, yerdeki sayıya eşit oldu. Sezonun en uzun karşılama oyunları, en uzun hücum oyunlarının iki katından fazla mesafe kat etti.

Bu, 2024'te geri dönen bir Bruins için hayat gibi, gerçi bunu umursamıyorlar, neredeyse bunu sorumluluklarının bir avantajı olarak görüyorlar.

Geri koşarak “Arka sahadan topu yakalamak eğlenceli” dedi Jalen BergerGeçen hafta sonu Bruins'in Rutgers'a karşı kazandığı 35-32'lik galibiyette en büyük oyunu Salı günü dokuz yarda touchdown ile geldi. “Üçümüzün de çok yönlü koşucular olduğumuzu düşünüyorum ve elimizden gelen her şekilde yardım etmek istiyoruz.”

Sadece oyun kurucuyu bloklayarak ve kontrol etme seçeneği olarak hizmet ederek çok şey yaptılar Ethan Garbers. Harden, Garbers'ın 49 yarda touchdown koşusu için serbest kalmasına yardımcı olan bir blok yaptı – takımın bugüne kadarki en uzun touchdown'ı – ve Scarlet Knights'ın merakla onları korumayı reddetmesinin ardından koşucular birleşerek takımın dört touchdown yakalamasından üçünü yaptı. arka sahadan.

UCLA oyun kurucusu Ethan Garbers, Rutgers'a karşı 49 yarda golü atarak defans oyuncusunu geride bıraktı.

(Ed Mulholland / Getty Images)

“iPad'leri kenarda bıraktık, bu yüzden [Garbers] Bunu görebiliyordum,” dedi Berger. “Yani ne zaman arka sahadan koşsak, bizi asla korumuyorlardı, bu yüzden gol atmak için tamamen açıktık.”

Garbers, haftanın Big Ten hücum oyuncusu seçilme yolunda kariyerindeki en yüksek tamamlama yüzdesi (%84), paslar (383) ve touchdown pasları (dört) toplayarak bu durumdan en çok yararlanan oldu.

Kontroller için geri koşmalara güvenmek, bu sezon oyuna, touchdown paslarının iki katından daha fazla müdahale ile giren oyun kurucu için kazanma formülüydü; bu, büyük ölçüde çok fazla pasın kapsama alanına girmeye çalışmasının bir sonucuydu.

UCLA antrenörü “Sonunda Ethan'ın baskı yapmadığı yeri gördünüz, bir nevi oyunun kendisine gelmesine izin veriyordu” dedi DeShaun Foster söz konusu. “Biliyor musunuz, onun sahaya çıkıp oyun oynamak istediği birkaç maç olduğunu hissettim, sadece kaptan olarak ve son sınıf öğrencisi olarak oraya çıkıp sıkı oynamak ve oyun oynamak istiyorsunuz, bu yüzden bence sonunda oyunun kendisine gelmesine izin verdi ve ne yaptığını görüyorsunuz.”

Garbers, büyük ölçüde ayakta kalan hücum hattına ve en iyi seçeneklerden biri olmaya devam eden koşuculara teşekkür edebilir. Harden, 238 yarda 26 yakalamayla takımın ikinci lider alıcısı olurken, Jones 179 yarda 12 yakalamayla beşinci sırada yer alıyor. Berger'in 35 yarda boyunca altı yakalaması var.

Berger'in 127 yardası, onu üçlünün havada olduğundan daha fazla yarda toplayan tek üyesi yapıyor. Harden, taşıma başına 2,9 yarda ile 180 yarda koştu ve Jones, taşıma başına 105 yarda ve 5,3 yarda koştu. Bu rakamlar, maç başına ortalama 64,6 yarda olan ve ülkede son sırada yer alan UCLA koşu oyununa da yansıyor.

Foster, geri koşmaları hakkında şunları söyledi: “Topu koşmak istedikleri mesafeyi tam olarak alamıyorlar, ama yine de oyunu etkileyebiliyorlar.”

Kötü bitiş

Rutgers, geri dönüş çabalarında UCLA'nın ikincil ekibinden büyük bir destek aldı.

Oyunun sonlarında arka arkaya üç oyunda Bruins'in defans oyuncuları penaltılar kullandı. Güvenlikle başladı Ramon Henderson Kornerden önce saha dışında bir oyuncuyla mücadele etmek Jaylin Davies Foster'ın “biraz fazla kullanışlı” olarak tanımladığı arka arkaya oyunlarda pas müdahalesi yaptı.

Foster pas müdahale cezaları hakkında şunları söyledi: “Muhtemelen kırmızı bölgede bu tür oyunlara karar verecekler, o yüzden muhtemelen ellerinizi onlardan uzak tutmaya çalışın.”

Rutgers, 1 dakika 23 saniye kala bir gol attı ve UCLA'nın ofsayt vuruşunu telafi etmesi durumunda oyunu kazanma şansı yakalayacaktı. Hibe Gri.

Foster, veda haftasında takımının üzerinde çalışacağı şeyler arasında maçları kapatmak ve devre arasında gösterişli bir şekilde çıkmak olduğunu söyledi. Bruins bu sezon üçüncü çeyrekte 50-23 öne geçti.

Cesaret zamanı

Foster, ikinci çeyrekte Scarlet Knights'a karşı UCLA'nın 18 yard çizgisinde dördüncü ve bir numarayı seçtiğini söyledi çünkü “Bir yarda alabileceğimizi hissettim.”

Öyleyse neden bir hafta önce Minnesota'ya karşı Bruins'in 12 yarda çizgisinde dördüncü ve birinciliği denemedi ki, bir yarda almak zaferi garantileyebilirdi?

Foster, hücumda Golden Gophers'a karşı mücadelesine atıfta bulunarak, “Neredeydim ve nasıl oynuyorduk” dedi, “bu yüzden… [momentum] o zaman mesafeyi almak için. Biliyorsunuz, oyunun başlarında agresif olmak, özellikle de deplasmandayken yapmak istediğim bir şeydi.”

Vesaire.

Foster, veda haftasının, takımının sakatlıklar nedeniyle sahalardan uzak kalan birkaç oyuncuyu geri almasına yardımcı olabileceğini umduğunu söyledi. Ancak Bruins'in defansif mücadelesi yoktu Siale Taupaki en azından Rutgers maçından belirsiz bir sakatlıkla ayrıldıktan sonra Salı günü antrenmanın başlangıcı için. Geniş alıcı Rico Flores Jr. ve sol mücadele Ruben Unije antrenmanın gazetecilere açık kısmına da katılmadı. … Bruins'in 2 Kasım'da Lincoln'de Nebraska'ya karşı oynayacağı maç 12:30 PDT'de başlayacak ve Big Ten Network'te yayınlanacak.