Mateen Bhaghani, UCLA'nın futbol rekorları kitabına giriyor

doyoutravel

New member
DeShaun Foster Bu sezon koçluktaki ilkleri anmak için kendisine verilen her iki oyun topunun da eşit derecede değerli birine gidebileceğini kabul etti.

Onun vurucusu.

İşte bu kadar değerli Mateen Bhaghani UCLA'da ilk sezonunu geçirdi.

Kaliforniya'dan yapılan transfer, Hawaii'ye karşı, Foster'ın ilk antrenörlük zaferini temsil eden bir maç kazandırdı (ona atletik direktörden bir oyun topu kazandırdı). Martin Jarmond) ve geçen Cuma Iowa'ya karşı kariyer boyu 57 yardalık bir oyuncuyu dönüştürerek Foster'a evindeki ilk zaferini (ve patronundan ikinci bir oyun topunu) kazandırdı.

Foster Salı günü, “Onu yolun yukarısındaki diğer okuldan aldığımıza sevindim” dedi.

Bhaghani'nin bu sezon 17 atış denemesinden 14'ünü yapmadaki tutarlılığı, ikinci sınıf öğrencisinin konuşmaya katılmasını sağlamaktan daha fazlasını yaptı. Norm Johnson, John Lee, Chris Sailer, Justin Medlock Ve Ka'imi Fairbairn Bruins'in tüm zamanların en iyi golcülerinden biri olarak; aynı zamanda ona özel ekipler koordinatörü tarafından “Para Bhags” lakabını da kazandırdı Kodi Whitfield.

“Süper havalı” dedi Bhaghani. “Zevk alıyorum.”

Bhaghani'nin 57 yarda oyuncusu, bu sezonun başında Oregon'a karşı attığı 54 yarda rekorunu geride bıraktı ve okul tarihindeki en uzun ikinci şut oldu ve Fairbairn'in 2015'te Cal'e karşı attığı 60 yardadan sonra geldi.

Foster, Rose Bowl'daki rüzgar eksikliği ve Bhaghani'nin oyun öncesi ısınma sırasında patlama yapan vuruşları nedeniyle Bhaghani'nin uzun saha golüne bağlanma yeteneğinden emin olduğunu söyledi. Peki Foster, Bhaghani'nin menzilinin nereye kadar uzanabileceğini düşünüyor?

Foster, “Bence 60 olabilir” dedi. “Oldukça istikrarlı biri; 60'a ulaşabileceğini düşünüyor. Bana öyle söyledi.”

Bhaghani, antrenmanlarda menzilinin 65 yardaya kadar çıktığını ve oyunda kendisine fırsat verilen her yerden şut atmaya hazır olduğunu söyledi.

Bhaghani, tutarlılığın anahtarının her vuruşta aynı rutini sürdürmek olduğunu söyledi. Zihninin açık olmasını ve hem vuruşta hem de tutuşta aynı formu korumasını istiyor.

Yeniden dirilen Bruins'in (toplamda 4-5, 3-4 Big Ten) Seattle'daki Husky Stadyumu'nda Washington (5-5, 3-4) ile karşılaşması sırasında yağmur yağma ihtimali göz önüne alındığında, Cuma akşamı bu zor olabilir. Foster, uzmanlarının karşılaşabilecekleri koşullara hazırlık amacıyla ıslak toplarla antrenman yaptığını söyledi.

Dürüst olmak gerekirse bu konuda pek endişelenmiyorum” dedi Bhaghani. “Geçen sene bazı ıslak zeminlerde oynadım ve ıslak toplarla ve buna benzer şeylerle antrenman yapıyorduk. Yani kendinden emin hissediyorum, kendimi iyi hissediyorum.”

Bhaghani, Fairbairn'in okul rekorunu hafızasından hatırlayarak, UCLA'da kendisinden önce gelen golcüleri takdir ediyor. Ayrıca eski UCLA golcüsüne de itibar etti JJ Molson – Bhaghani kendisine tavsiye verdiği için gazetecilerle konuşurken bir NFL takımına yetişme umuduyla Bruins'in antrenman sahasında 50 metrelik oyuncuları tekmeliyordu.

Pakistan kökenli olan Bhaghani, kendisi gibi futbolla ilgilenen diğer kişiler için öncü olmak istediğini söyledi. Birçok çocuk, kendileri gibi birinin böylesine büyük bir sahnede bu kadar başarılı olduğunu görmek için sosyal medyadan iletişime geçti.

Bhaghani, “Ben kesinlikle kendi ten rengime ve ırkıma sahip çocuklara her şeyin mümkün olduğunu göstermek istiyorum” dedi.

Vesaire.

Foster sol mücadele dedi Niki ProngosBelirsiz bir sakatlık nedeniyle Iowa'ya karşı oyundan ayrılan, muhtemelen Washington'a karşı maçı kaçıracaktı ancak 23 Kasım'da Bruins'in USC'ye karşı rekabet maçına geri dönebilir. … Redshirt birinci sınıf geniş alıcı Carter Shaw Foster, belirsiz bir sakatlık nedeniyle sezon dışında olduğunu söyledi. … Defans oyuncusu Carson Schwesinger kariyerine sıradan olarak başlayan kolejin en iyi futbolcusuna verilen Burlsworth Trophy'nin 10 yarı finalistinden biri. Schwesinger ayrıca Iowa'ya karşı yaptığı iki müdahalenin ardından Big Ten'in haftanın savunma oyuncusu seçildi. Foster, gazetecilerle olan oturumunu, Schwesinger'in mümkün olduğu kadar çok sayıda sezon sonrası ödül oylamasına katılmasına yardımcı olmaları için lobi yaparak kapattı.