Kobe Johnson, UCLA'nın planlanan yeniden dirilişinde büyük rol oynayacak

doyoutravel

New member
ROSMONT, Illinois —

Kobe Johnson kurnaz olmaya çalışıyordu, kenardaki Mick Cronin'e sinsice bakıyordu. Cronin anladı ama önemi yoktu.

USC'nin yıldız savunucusu, UCLA antrenörünün oyun çağrısını (Lazar Stefanoviç'e yapılan şut) çözdü ve takım arkadaşlarına ne olacağının sinyalini verdi.

Truva atları durduruldu. Bruins'in kulağına küpe oldu.

Johnson geçen sezon Cronin'e sahanın diğer tarafına giderken şakacı bir şekilde “Bu işe yaramayacak” dedi.

Cronin kafasında yenilgiyi kabul etti.

Cronin, “Lanet olsun, onu yakalayamıyorum” diyordum.

Aslında…

Perşembe günü Johnson, bir televizyon röportajı için yeni koçunun iki koltuk arkasına oturdu. onların takım.

Cronin onu yakaladı.

Pac-12 medya gününde Truva atlarını temsil ederken USC forması giydikten bir yıl sonra Johnson, Big Ten medya gününde Bruins adına sahneye çıkarken koyu mavi kareli spor ceket, beyaz gömlek ve siyah pantolon giydi.

1,80 boyundaki kıdemli forvet, UCLA'nın rekor kaybetmekten ulusal şampiyonluk yarışmacısına dönüşme yönündeki aynı derecede muazzam bir geçiş yapma çabasında yoğun bir sezon dışı dönemdeki en büyük kazanımı olabilir. Bruins'in ithal ettiği altı transfer arasında Johnson, iki sezon üst üste büyük bir konferansın tam savunma takımına giren tek kişi oldu.

Cronin, Rosemont, Illinois'deki Donald E. Stephens Kongre Merkezi'nde şunları söyledi: “Sezon sonrası dönemde, oyların sayımı sırasında önemli olan tüm liglerde oynayan bir oyuncu değilse şok olurum”. “O sadece bir kazanan” . O savunuyor. Kendisi şimdiye kadar çalıştırdığım en iyi savunma oyuncusu ve iki yıl önce Jaylen Clark'ta savunmada yılın milli oyuncusuna koçluk yapmıştım.”

Kobe Johnson, Aralık ayında USC ile Long Beach State arasında oynanan maçta turnikeye çıkıyor.

(Jason Armond / Haberler)

O da nadir görülen bir şey. Johnson'ın, Frank Bowman'ın UCLA'da üç sezonun ardından tıp fakültesindeki ilk yılını USC için oynayarak geçirdiği II. Dünya Savaşı'nın son yıllarından bu yana her iki Los Angeles okulunda da oynayan ilk basketbolcu olduğuna inanılıyor. Transfer portalının yükselişi ve konferans içi transferlerin iki yıl ertelenmesini gerektiren uzun süredir devam eden kuralların ortadan kalkması, Johnson'ın hamlesini mümkün kıldı.

Yeni takım arkadaşlarından bazıları bir an için onun bir Truva atı olarak kalmasını isteyebilir. Uzun kolları, hızlı elleri ve bir oyunu gerçekleşmeden önce teşhis etme konusundaki eşsiz yeteneğiyle Johnson, Bruins'in erken antrenmandaki en büyük engeli oldu.

Oyun kurucu Dylan Andrews, onu savunmadığı zamanlarda bile varlığının hesaba katılması gereken Johnson'a karşı çıkmanın nasıl bir şey olduğunu söyledi: “Bunun tabiri sinir bozucu.” “Ama Kobe gibi bir oyuncunun rakip takımın tarafında değil de bizim tarafımızda olması harika bir şey, dostum.”

Avantajları arasında Clippers yıldızı James Harden'ın da yer aldığı bir yaz transfer maçında kazanan takımda yer almak yer alıyor.

Johnson, crossover'ıyla tanınan bir oyuncuyu geçmeye çalışırken “Bu harika bir deneyimdi” dedi.

Düzenli olarak bir NBA oyuncusuyla karşılaşan biri için bu aslında yeni bir şey değildi. Atlanta Hawks forveti Jalen Johnson, Kobe'nin ağabeyi, şehre her geldiğinde küçük kardeşiyle birebir mücadele ediyor. Jalen bu yazki son karşılaşmalarında önemli bir çaba gerektirmesine rağmen galip geldi.

Kobe, “Sonunda kazandı” dedi, “ama bu sonuna kadar bir savaştı. Bu onun için çocuk oyuncağı değildi.”

Truva atlarının geçen sezonu 15-18'lik bir skorla bitirmesinden kısa bir süre sonra Johnson, kazanma ve kendisinin en iyi versiyonu olma fırsatını arayarak transfer portalına girdi.

Geçen sezon maç başına 10,9 sayı, 4,6 ribaund, 3,3 asist ve 2,2 top çalma ortalamaları yakalayan Johnson, “Bunu 'SC'de elde etmediğimi söylemiyorum” dedi, “ancak sadece bir değişiklik istedim ve bence bu Bu benim için en iyi fırsat.”

Cronin ilgisini ifade eden ilk koç oldu ve Johnson'a saygı duymaya başladığı biri tarafından ne kadar imrenildiğini gösterdi.

Johnson animasyonlu antrenör için şunları söyledi: “Onu koç olarak gördüğümde ilk tepkim şöyle oldu: Dostum, bu adam deli” ama aynı zamanda ben de şöyle düşünüyorum: Tamam, o kazanıyor ve oyuncuları onun için oynuyor ve dinliyorlar, yani bir şeyler oluyor olmalı. Beni çeken şey buydu, onun yoğunluğu ve oyuna olan sevgisi çünkü ben de bunun için oynamak istiyorum; bunu önemseyen bir antrenör için oynamak istiyorum.”

UCLA erkek basketbol koçu Mick Cronin Big Ten medya gününde konuşuyor

UCLA erkek basketbol koçu Mick Cronin Perşembe günü Big Ten medya gününde konuşuyor.

(Erin Hooley / Associated Press)

Johnson, kız arkadaşı ve üç smokin kedisi (Minx, Mama ve Olly) ile birlikte kasabanın diğer ucundaki bir Westwood dairesine taşındı ve atlayıcısı üzerinde çalışmaya ve pick and roll'dan oyunlar oynamaya başladı; bu beceriler onun çok daha fazlasını yapma yeteneğini gösterecekti. sadece savun.

Bir zamanlar Truva Atı, Walton Mayıs ayında vefat etmeden önce aralarında Baron Davis, Ryan Hollins, Matt Barnes ve Bill Walton'un da bulunduğu eski Bruins'den hoş geldin mesajları aldı.

Walton ona “Git harika ol” dedi.

Johnson'ın Galen Center'a dönüşüne hazırlık yaptığına dair herhangi bir şüphe olması durumunda, maçın programa uygun olup olmadığına bakıp bakmadığı sorulduğunda bunu yanıtladı.

Johnson, “Evet, yaptım” dedi. “Jan. 27.”

DJ Mal-Ski'nin önüne gelebilecek her türlü hayran öfkesi ve saçma iğnelemelerine hazır, bu beklenti onu bir kez daha kurtarıyor.