Jordan Chiles, UCLA kariyerinin 10. mükemmel 10'unu kazanıyor

doyoutravel

New member
Jordan Chiles, Brooklyn Moors'a tezahürat yapmadan önce kalabalıkla dans etti. UCLA kalabalığı istedi, mükemmel bir 10 için yalvardı.

9.975 aldılar.

Chiles, Chae Campbell'ın interaktif kat rutini, Pauley Pavilion kükrerken kalabalığı mükemmellik için yalvarırken meşgul etti.

9.975 aldılar – yine.

Hakimler, Olimpiyat hayallerini sürdürmek için Westwood'dan bir yıldan fazla bir süre geçiren tek kişi olan Junior Bruin'i alay ediyor gibiydi – Tokyo ve Paris'te madalya güvence altına almak.

“Ben, 'Ah, İsa' gibiydim, ne olacak?” Dedi Chiles. “Gözlerimde 10'ları hak ediyorlar.”

10.681'lik bir kapasite kalabalığının önünde parlama anıydı – UCLA, hayranların puanlarını barındırmak için düzensiz çubukların arkasında bir perdeyi ve Fox'ta ulusal televizyonda izleyiciyi kaldırdı. Chiles'in zemin partisi için zamanıydı.

“Bruins, ayağa kalk. Jordan Chiles. ”

9.975'lerin çizgisini kırması şaşırtıcı değildi. Daha önce birçok kez Bruin ve Olympian olarak yaptığı gibi şilatların şu ana kadar yükselmesi şaşırtıcı değildi. Chiles, bu sezon ikinci kez, kariyerinde 10. kez ve beşinci kez yerde mükemmellik kazandı. Son rotasyona giren Spartalılara yedi onda olan Chiles'in Perfect 10, 5 numaralı Michigan Eyaletine göre 197.300 ila 197.200 zafere giden bir ulusun en yüksek 49.800 genel kat skorunda en iyi rutini ile 6 numaralı UCLA'yı sağladı.

UCLA teknik direktörü Janelle McDonald, “Bu inanılmazdı,” dedi. “Sporda yaşadığınız anlardan biriydi.”

Mükemmel skor ortaya çıktığında, Chiles yardım edemedi, takım arkadaşları kutlarken gülümsemek ve poz veremedi, yukarı ve aşağı sıçrarken onu çevreledi. Bu sezon ikinci kez her yönden yarışan Chiles, Bruins'e arka arkaya 197 artı skoru ve ikinci Big Ten zaferi sağladı.

McDonald, galibiyetin kumsuz olmadığını söyledi. Bu özellikle yıldız jimnastikçisi için doğruydu. Chiles, Salı günü boyun ağrısı olduğunu, Çarşamba günü 104 derecelik bir ateşle uyandığını ve ateşin azalmasına rağmen buluşmaya kadar hasta olduğunu söyledi.

Chiles bunun “grip oyunu” olduğunu söyledi, ancak ilk kez hasta olmadı. 2017 ABD Ulusal Şampiyonalarında grip oldu, ancak yine de çok yönlü ikinci oldu.

“O anda, ne olursa olsun, ne kadar güçlü olsam da, etrafımda bana yardım edebilecek ve bana destek verebilecek insanlar var,” dedi Chiles, “ve onların sonlarında yapabileceği en iyisini yapabildiklerini en iyi şekilde yapabiliyorlar. Bu bir takım sporu. ”

Jordan Chiles Cumartesi günü Pauley Pavilion'da kat rutinden hemen sonra kutluyor.

(Katharine Lotze / Getty Images)

Hastalık Cumartesi günü mükemmellik elde etmesini engelleyemedi.

“Janelle'ye söylemiştim [and] O, 'İyi misin?' Ve ben, 'Sanırım – bilmiyorum – ama sadece itmeye devam edeceğim' gibiydim. “İlaç aldım, yapmam gereken her şeyi yaptım … Günün sonunda, ileriye doğru itmeye devam edeceğiz. Rolümün ne olduğunu biliyordum ve bugün gösterdim. ”

Takımlar kağıda daha yakın olamazdı. Her kadro, Big Ten'deki ilk dört çok yönlü jimnastikçiye sahipti ve her birinin buluşmaya giren bir etkinliğin ilk üçünde bir jimnastikçi vardı.

Ancak Chiles, diğer olaylardaki hatalara rağmen fark yarattı. UCLA, bir düşüş saymaktan kaçınarak denge ışını üzerinde mücadele etti, ancak cihaza sezonun en düşük 49-düz kaydetti. Chiles bile çubuklara düştü, Bruins etkinlikte sadece 49.150 puan aldı.

Chiles, kasada 9.925 ile Bruins'i yönetti, ancak Cumartesi günü etkinlikte kendisi için bir isim yapan Riley Jenkins'di. Birinci sınıf öğrencisi cihaza çıktı ve neredeyse Yurchenko 1.5 kasasını 9.850'ye yapıştırdı.

McDonald, “Muhtemelen bugünkü buluşmanın en önemli olaylarından biriydi, Riley'i geri almaktı” dedi. “Sanırım muhtemelen bir anı vardı, 'Aman tanrım, ne oluyor? Bu kalabalık çok büyük. ' Ama bir nefes aldı ve yerleşti ve eğitimine güvendi. ”

Chiles'in onunla kutlamak için takım arkadaşıyla tanıştığı kutlamada yardımcı antrenör Mark Freeman'a sıçradı. Jenkins, UCLA'nın ilk rotasyonu sona erdirmek için tonozda sezonun en yüksek 49.350 kaydetmesine yardımcı oldu-Bruins'in Chiles mükemmelliğiyle buluşmayı bitirene kadar öne geçti.

Lisansüstü öğrencisi Brooklyn Moors için, büyük kalabalık ulusal televizyonda toplanma ile birleştiğinde, zemin finali için enerjisini artırdı.

Moors, “Bu hafta için gerçekten hiper olduk,” dedi. “Pauley partisi olacağını biliyorduk.”

Chiles için tepkisi biraz daha basitti.

“Eğlendim,” dedi. “Söylemem gereken tek şey bu.”

UCLA daha sonra 14 Şubat'ta Penn State'e ev sahipliği yapmadan önce Cuma günü Seattle'da Washington ile karşılaşır.