Jordan Chiles, UCLA jimnastikte kendi sahasındaki açılışta galibiyete liderlik ediyor

doyoutravel

New member
Jumbotron üzerinde UCLA jimnastikçilerinin çizgi roman tarzı tasarımları birbiri ardına ortaya çıktı. Ancak bir Bruin atlandı.

Takımın tanıtım videosundaki bir metin balonunda “Durun, birini kaçırıyoruz” vurgusu yapılıyordu.

Jordan Chiles, videoda bir süper kahraman gibi gökyüzünde süzülürken, Paris Olimpiyatları'nda takım altın madalyasını kazandığından bu yana ilk kez Westwood'a döndü. Arkasında piroteknikler parıldarken genel seslendirme spikeri adını kükrediğinde kalabalık patladı, ardından Chiles yer egzersizinde takımın en yüksek puanı olan 9.950'lik ve en iyi 49.500 rotasyon skoru için son pasını çivilediğinde Pauley Pavilion'un alt çanağı bunu bir kez daha yaptı.

8 Numaralı UCLA, Cumartesi öğleden sonraki açılış maçında Illinois 197.200'den 194.750'ye kolayca ulaştı. Chiles, Bruins'in süper kahramanı olabilir ama yüksek lisans öğrencisi Chae Campbell tutarlılık sağladı. Her alanda yarışan tek Bruin olan Campbell, sezonun en yüksek puanı olan 9.925'lik tonoz da dahil olmak üzere toplam 39.400 puanla tacı aldı.

Campbell, “Bu benim son yılım, bu yüzden her şey büyümekle ilgili” dedi. “Sahip olduğum her anın tadını çıkarmak istiyorum… çünkü bu, bir rutini yapabileceğim son sefer olacak. … Bu sadece mevcut kalmak değil, [it’s] Hiçbir şeyi olduğu gibi kabul etmiyorum ve rekabet etme fırsatım olduğu için minnettarım.”

Chiles, her alanda Campbell'la eşleşerek Bruins'in 49.325'lik skorla sezonun rekorunu kırmasına yardımcı oldu.

UCLA, ikinci sınıf öğrencisi Katelyn Rosen'in ilk geçişinde düşmesiyle denge aletinin üçüncü rotasyonunda bir testi aştı ve etkinlikte, eski All-Pac-12 mansiyon ödülünün ardından alışılmadık derecede düşük puanlı rutinler serisini genişletti. Bruins için virajlı ama kırılmaz bir anda, sonraki dört jimnastikçi rutinlerini tamamladılar – Brooklyn Moors'un kariyerini 9.875 ile aparatta zirveye çıkarmasıyla vurgulandı – 49.150 genel skora doğru yolda.

Rotasyon sırasında Campbell denge çubuğuna yakın bir şekilde ilerledi ve Rosen'in skorunu beklerken yardımcı antrenör Lacy Dagen'den moral verici konuşmalar aldı. UCLA antrenörü Janelle McDonald, beklemenin hiç bitmeyeceğini ve normalden çok daha uzun sürdüğünü söyledi.

UCLA'dan Chae Campbell, Cumartesi günü Pauley Pavilion'da Illinois'e karşı denge aleti üzerinde yarışmasının ardından kutlama yapıyor.

(Katharine Lotze / Getty Images)

Ancak Campbell yine de 9.850'lik bir skorla yükselişe başladı. McDonald, Rosen'in hıçkırıklarına rağmen ışın dönüşünü önemli bir gelişme olarak nitelendirdi.

“Birlikte çalışmak [Dagen] Bu yıl bizim için gerçek bir nimet oldu çünkü gergin bile olmadığımı hissediyorum” dedi Campbell. “Gitmeden önce ne olduğunu bilmiyordum. Bu yüzden bizi heyecanlandırabildiği ve her rutin için ihtiyacımız olanı bize verebildiği için ona çok değer veriyorum.”

McDonald, Campbell'in rutininin bir dönüm noktası olduğunu ve onun bir lider olarak gelişimini takdir ettiğini belirtti. Campbell, Dönüştürücü Koçluk ve Liderlik yüksek lisans programından aldığı dersleri uygulamaya başladığını söyledi.

McDonald, “Onun oraya gidip o anda rutinine saldırdığını görmek beni kelimenin tam anlamıyla ürpertti” dedi. “Çünkü geçen yılki Chae'nin, hatta daha önceki yıllardaki Chae'nin o anı bugün olduğu kadar iyi idare edebileceğini sanmıyorum ve bence bu, onun ortaya koyduğu işin kanıtı.”

Kıdemli Emma Malabuyo, sezona başlarken üst üste dördüncü kez 9.900 veya daha yüksek puan alarak Bruins'in kirişteki performansını sınırladı. Paris Oyunları'nda Filipinler adına yarışan Malabuyo, aynı zamanda 9.850'lik puanla, lisansüstü öğrencisi Frida Esparza'nın 9.925'inden sonra ikinci en iyi puanla sezona ilk çıkışını düzensiz barlarda yaptı.

Halen ilk mükemmel 10'unu arayan Malabuyo, barlara dönüşün kişisel bir başarı olduğunu söyledi.

Sahada 9.925'lik bir skor kaydeden Malabuyo, “Bu sadece güvenimi yeniden inşa etmek ve bugünü inşa etmeye ve inşa etmeye devam etmek için bir basamak olarak kullanmak” dedi. “Ama bugün gerçekten de gurur duydum.”

Campbell, Chiles ve Malabuyo'dan oluşan tecrübeli üçlü, Bruins'in sonraki dört karşılaşmadaki üç iç saha karşılaşmasının ilkinde üst üste üçüncü karşılaşma zaferine ulaşmasına yardımcı oldu. Michigan Eyaleti önümüzdeki hafta Westwood'u ziyaret edecek.