Fox Broadcast aracılığıyla yeni bir nesile ilham vermeyi umuyor UCLA jimnastiği

doyoutravel

New member
Janelle McDonald, Washington'da genç bir jimnastikçi olarak arenaya yerleştiğini, Huskies'i ve şimdi yok olan Seattle Pacific Üniversitesi Kadın Jimnastik Takımı'nda üniversite toplantılarında yarıştığını hatırlıyor.

Spora maruz kalma ve sonunda Washington doğumlu ve NCAA çok yönlü bir şampiyon olan ilk UCLA jimnastikçisi olan Onnie Willis, McDonald'a 1999'da liseli olarak jimnastiği koçluğuna döndüğünde heyecan sağladı.

McDonald, “Jimnastik kariyerimde ve bir koç olarak kesinlikle birçok eski Bruins'ten ilham aldım” dedi. “NCAA jimnastiği, yarışma katında olan enerji, sevinç ve tutku nedeniyle sevdim.”

Şimdi, yeni nesil jimnastikçiler, Fox tarafından yayınlanan ilk jimnastik toplantısında Cumartesi öğleden sonra Pauley Pavilion'da 5 numaralı Michigan Eyaletine ev sahipliği yaptığında spora ilk elden bakacak. Bruins ve Spartalılar en iyi iki Big Ten programıdır ve konferansta ilk dört çok yönlü jimnastikçiye sahiptir: UCLA'nın Jordan Chiles ve Chae Campbell ve Michigan Eyaleti Nikki Smith ve Olivia Zsarmani.

Arka arkaya 197 puan veya daha fazla üç puan kaydeden UCLA, ulusal televizyona yabancı değil veya viral değil – geçen sezondan bu yana ABC'de birçok kez yarıştı.

“Olan takımlardan biri olabilmek [competing for] Fox'ta ilk kez, bunun oldukça heyecan verici bir şey olduğunu düşünüyorum ”dedi. “Umarım, NCAA Jimnastics'in ne olduğunu gösteren tamamen yeni bir kitle gösterecek.”

Macy McGowan'ın UCLA buluşmaları için ayarlanan jimnastikçilerden biriydi. Bu sezon dört toplantıda yer egzersizi, düzensiz barlar ve tonoz üzerinde yarışan birinci sınıf öğrencisi Seattle'da büyüdü, ancak Westwood'da yarışmanın her zaman onun hayali olduğunu söyledi.

McGowan, UCLA'nın 2018 Ulusal Şampiyonası takımındaki NCAA denge ışını şampiyonunu Westwood'da jimnastikçi olarak paylaşmayı izleyerek Christine Peng-Peng Lee'nin YouTube'daki vloglarına girmeyi hatırladığını söyledi.

“[The vlogs] Sadece buraya gelmek istememi sağladı, ”dedi McGowan.

Şimdi, McGowan Cumartesi günü mezunlar buluşmasında Lee gibi jimnastikçilerin önünde yarışacak.

“İyi yerleşmiş gibi hissediyorum,” dedi McGowan üniversite kariyerinin başlangıcı hakkında. “Kulüpte yarışmaktan farklı geliyor [gymnastics]. Rekabet ederken aynı zihniyete sahibim… ama şimdi bir takımdayız. ”

McDonald, McGowan'ın koçluk personelinin “rekabetçi anlara” yükselme yardımına ihtiyaç duymayan nadir bir birinci sınıf öğrencisi olduğunu söyledi. Bunun yerine, kulüp seviyesine kıyasla daha yüksek düzenlilikte meydana gelen buluşmalarla haftadan haftaya iyileşmeye odaklanıyor. Zihniyeti, üç rutin hariç hepsinde 9.8 veya üstü gol attığı için şimdiye kadar işe yaradı.

“İçinde rekabetçi büyüklüğü var,” dedi McDonald. “Buluşuyor ve kilitleniyor. Dışarıda yarışırken gözünde bir kıvılcım var.”

Kıdemli Emma Malabuyo, kadrodaki McGowan'ın üniversiteye geçişini kolaylaştırmaya yardımcı olan gazilerden biridir – sadece atletik değil, aynı zamanda akademik olarak. Malabuyo, son üç buluşma sırasında birinci sınıf öğrencisi ile birlikte yer aldı ve McGowan'ı en yakın takım arkadaşlarından biri olarak görüyor.

Malabuyo, 2024 Paris Olimpiyatları'nda Filipinler'i temsil etti ve ilk dört toplantıda 9.925 ortalama skorla denge ışındaki ülkede üçüncü sırada yer aldı. İki kez All-American, takımın son puanlarını bir ölçüt olarak gördüğünü ve UCLA'nın daha da yüksek olabileceğine inandığını söyledi.

Malabuyo, “Dürüst olmak gerekirse, yapabildiğimiz şeyin yüzeyini otlatıyoruz” dedi. “Bence daha iyi ve daha iyi olabiliriz.”

Malabuyo ile Olimpiyatlarda koçu olarak Paris'e seyahat eden McDonald, jimnastikçiyle anlaştı.

“Nerede bulunduğumuz konusunda gerçekten heyecanlıyız ama sezonun tamamlanmasından emin olmak için hala çok işimiz var, olmak istediğimiz yerdeyiz ve olduğumuz takımız Olmak istiyorum, ”dedi McDonald.