Dylan Andrews, UCLA'nın nokta bekçisi olarak çıktı; Donovan Dent onun yerini alabilir mi?

doyoutravel

New member
Üniversite kariyerinin başlangıcına alışılmadık bir yoldan sonra, UCLA'dan Dylan Andrews onu bitirmek için başka bir yere taşınıyor.

Junior Point Guard, Çarşamba günü transfer portalına girdi ve Herky-Jerky kariyerini, bir genç olarak önemli bir adım atmadan önce ikinci sezonunun ikinci yarısında nadiren kullanılan bir birinci sınıftan bir yıldıza yükseldiği bir Bruin olarak sona erdi.

UCLA'daki son sezonunda Andrews, son 14 maçında ortalama 17.1 puan aldığı ve tüm konferans seviyesinde oynadığı ikinci sezonunda geç gösterdiği formu asla geri almadı.

Andrews'un üretimi bu sezon tahtaya düştü, ortalamaları 6.9 puan ve 3.4 asist, Bruins için sınırlayıcı bir faktör olarak hizmet veren sahadan% 37,9'luk bir kariyere düşüyor. Oyunu, UCLA'nın NCAA Turnuvası'nın ikinci turunda Tennessee'ye sezon sonu kaybı sırasında puansız, beş turlu bir performansla ortaya çıktı.

Bruins'in yerine geçtiğine inanılıyor, son üniversite sezonu için transfer portalı aracılığıyla yeni bir ev arayan Mountain West Konferans Oyuncusu eski New Mexico nokta bekçisi Donovan Dent var.

İlginç bir bükülmede, UCLA teknik direktörü Mick Cronin, New Mexico muadili Richard Pitino'nun 6 metrelik 2 dişini Corona Centennial High'dan almasını önermişti çünkü Cronin, Andrews'u bir sonraki nokta muhafızı olarak seçmişti.

“Dylan bize bağlı kalmıştı,” dedi Cronin Kasım ayında, “Richard'a söyledim – ona söylemem için bana ihtiyaç duymadığını değil, personelinin bu adamı muazzam olacak; Donny'nin aynı sınıfta geldiğini gördüm.

Oyun yapım gücü olma yeteneğini gösteren Dent, Kasım ayında UCLA'ya karşı 72-64 galibiyet sırasında New Mexico'ya 17 puan ve sekiz asistle liderlik etti. % 49'u vururken ve üç sayısının% 40,9'unu alırken ortalama 20.4 sayı ve 6.5 asist yaptı.

UCLA, Times'a Bruin olarak ilk yılına güçlü bir bitişten sonra gelecek sezon geri dönmeyi planladığını söyleyen bekçi Skyy Clark'ı koruyacak. Ortalama 8.5 puan alan ve üç sayısının% 39,7'sini yapan Clark, topu idare edebilir, ancak en iyi bir atış görevlisi olarak kullanılabilir.

Clark'a ek olarak, UCLA'nın kadrosu şu anda muhafızlar Trent Perry, Sebastian Mack, Eric Freeny ve Dominick Harris'i içeriyor, ancak bu gruptan ayrılabilir. Andrews, Merkezi William Kyle III ve ileri Devin Williams'a katılan transfer portalına giren üçüncü UCLA oyuncusu oldu.