DeShaun Foster, UCLA'nın USC'ye karşı haksız yere cezalandırıldığını söyledi

doyoutravel

New member
Şehirler arası rekabet maçının devre arasında gerilimin artmasından iki gün sonra DeShaun Foster, UCLA'nın ceza alan tek takım olduğu konusunda şüpheci davrandı.

Foster'ın kendisine, bir USC oyuncusunun UCLA'nın geniş top alıcısı Kwazi Gilmer'a yumruk atması ve soyunma odasına giderken her iki takım arasında ağız dalaşına yol açmasıyla başladığı söylenen bir takasın ardından Bruins'e üç sportmenlik dışı davranış cezası verildi.

Foster Pazartesi günü yaptığı açıklamada, “Bu dengeleyici bir penaltı olabilirdi ve sonra devam edersiniz, ancak bize üç vermeyi tercih ettiler ve onlara hiç penaltı vermediler” dedi. “Yani sanırım orada olan tek kişi bizdik.”

Foster, Gilmer ve güvenlik Bryan Addison'un yanı sıra takımın baş futbol performans koçu Corey Miller'ın da cezalardan birini aldığını açıkladı. Foster, Miller'ın gerilimi tırmandırmak yerine barışı korumaya çalıştığını söyledi.

Foster, “İnsanları bir nevi ayırıyordu ve adamlarımızın onların tarafına geçmesini engelliyordu” dedi, “Yani bence onlar büyük bir adam gördüler ve yaptığı şeyden dolayı tehdit edildiler, ama o sadece ayrılıyordu – adamlarımızın onlara yaklaşmasını engelliyoruz.

“Biri sizi ararsa hayal kırıklığına uğrarsınız, özellikle de disiplini anlayan biri çünkü o alt kattaki oyuncularımıza bunu öğreten biri. [in the weight room]bu yüzden böyle bir şeyin olması çok talihsiz bir olaydı.”

Pazartesi gecesi sosyal medya sitesi X'te yayınlanan videoda, Miller'ın, soyunma odalarına çekilen Truva atlarına orta parmağını uzatmadan önce, USC oyuncularına yumruklarını gözlerine sürterek sahte bir ağlama hareketi yaptığı görülüyor.

Penaltılar, UCLA'yı üçüncü çeyreğe başlamak için kendi beş yarda çizgisinden başlamaya zorladı ve Truva atlarına, Makai Lemon'un 16 yarda dönüşünün ardından topu kendi 48 yarda çizgisinde verdi. Ancak USC ilk mağlubiyeti alamadı ve oyun kurucu Jayden Maiava'nın dördüncü pası eksik kaldıktan sonra topu Bruins'e geri verdi.

Tartışmanın yetkililer tarafından adil bir şekilde çözülüp çözülmediğine bakılmaksızın Foster, USC'den iki oyuncuya sekiz ceza veren bir takım için disiplinin sorun olmaya devam ettiğini kabul etti. UCLA bu sezon Big Ten'de en çok ceza alan takım oldu ve aldığı 90 penaltıyla Doğu Carolina'yı 133 büyük kolej takımı arasında 126. sıraya taşıdı.

Foster, aşılamaya çalıştığı kültürün üç temel taşından biri olan disiplini uygulama çabalarının bir parçası olarak, bu sezon sportmenlik dışı davranış cezaları aldıktan sonra oyuncuları yedek kulübesine aldığını söyledi.

Foster, “Bu oyuncuların çoğu, aldıkları herhangi bir sportmenlik dışı ceza nedeniyle o oyundan sonra oyundan çıkarıldı” dedi. “Yani evet, bunların hepsini yapıyoruz. … Bu maç, bunların çoğunu göremedim ve kamerada değil, bu yüzden ne olduğunu göremiyorsunuz – Zaten tünele koşuyordum ve devre arasında olduğu için geri döndüm, ama sırasında sezon boyunca diğer şeylerin çoğunu görebildim ve o adamları o sırada dışarı çıkardık.