Bruins galibiyete doğru ilerlerken UCLA'nın savunması Lehigh'i boğuyor

doyoutravel

New member
UCLA küçük top dizilişini sürdürmeye devam etti ancak Bruins rakiplerinden daha büyük oynadı.

Cuma gecesi Pauley Pavilion'da Lehigh'i 85-45 yenerek orta majöre karşı üst üste ikinci dengesiz galibiyetlerini elde ettiler.

UCLA antrenörü Mick Cronin'in oyun planı boyalı alana hakim olmak yönündeydi ve takım mükemmel bir performans sergiledi ve cılız Mountain Hawks'a karşı boyalı alanda 46 sayı attı.

Forvet Eric Dailey Jr. çağrıyı yanıtladı ve 25 dakikada 11'e 6 şutunda 17 sayıyla Bruins'e liderlik etti.

Cronin, “Eric'e bu gecenin iç sahada gol atabileceği gece olduğunu söyledim” dedi. “Özellikle karşılaşmasında, çünkü onu koruyan 6-5 boyunda ve 185 kiloluk bir adam vardı.”

Cronin'in hedefi Dailey'nin postta gol atma yeteneğini geliştirmek, koç bunun daha fazla patlayıcılık gerektirdiğini söyledi.

Cronin ayrıca şut atarak, mesafe bırakarak veya içerideki uzun oyuncuları besleyerek potaya baskı yapmayı vurguladı. Bruins her ikisini de yapmayı hedeflerken, topu Dailey'e ulaştırmak en başarılı yaklaşımdı.

Cronin, “Birçok insan Eric Dailey'de küçük bir adamı oynuyor” dedi. “6-7 yaşlarında, 230 pound kaslı. Onu ona attığınızda hayatı basitleştirir.

Dailey ayrıca 10 ribaund da yakaladı; bu, Cronin'in, Bruins'in Boston Üniversitesi'ne karşı son galibiyetinin ardından forveti gelişmeye çağırdığı bir alan.

Dailey, “Maçın hemen ardından Dennis Rodman'ın ribauntla ilgili önemli anlarını içeren bir mesaj aldım” dedi. “Bunu izledim ve antrenmanda bize defansımızın etrafından dolaşıp cama ulaşma tekniklerini öğretiyorlardı. Bunların hepsini bir araya getirdim. … Buraya geldim ve camlara karşı daha agresif davrandım.”

UCLA'dan Aday Mara, Cuma günü Pauley Pavilion'da Lehigh'den Alfredo Addesa tarafından korunurken potaya gidiyor.

(Wally Skalij/Haberler)

Takım olarak Bruins hücumda agresif davrandı ve ribaundlarda Mountain Hawks'ı 47-18 mağlup etti, 11 hücum ribaundu da dahil. Guard Kobe Johnson sekiz sayı alırken, pivot Aday Mara yedek kulübesinden altı sayı ekledi.

Lehigh, Bruins'in boyuna karşı koyamayacak durumdayken, 2 metrelik 3 Mara sadece 13 dakikada yediye sekiz şutta kariyerinin en yüksek puanı olan 16 sayıya ulaştı. Mara ayrıca iki ara-oop ve iki elle yaptığı vurgulu smaçla potaya asılı kaldığı için kendisine teknik faul kazandırdı.

Galibiyet, forvet Tyler Bilodeau ve guard Sebastian Mack'in de sırasıyla 15 ve 10 sayı ile çift haneli sayılara ulaştığı bir topluluk çalışmasıydı.

UCLA'dan Sebastian Mack, Cuma günü Pauley Pavilion'da Lehigh'den Joshua Ingram'ın önünde pas alıyor.

UCLA'dan Sebastian Mack, Cuma günü Pauley Pavilion'da Lehigh'den Joshua Ingram'ın önünde pas alıyor.

(Wally Skalij/Haberler)

UCLA'nın ilk yarı hücumu, avantajını oluşturmak için iki belirleyici koşuya dayanıyordu.

Bruins 15-3'lük bir seriyle başladı, ancak Mountain Hawks farkın sadece iki puana indirilmesine neden oldu. Savunmadaki aksaklıklar ve açık bakışlar, Lehigh'i ilk yarının başlarında vuruş mesafesinde tuttu, ancak Bruins sonunda savunmasını sıkılaştırdı.

Mountain Hawks (0-4), Bruins'in geri saha baskısını aşmak için mücadele etti ve ön sahadaki fırsatları değerlendiremedi. UCLA'nın boğucu savunması Lehigh'i 51'e 15 şutla (%29,4) sınırladı.

UCLA, yarıyı 25-3'lük bir seriyle kapattı ve yarının son 10:35'inde Lehigh'i üç sayıya kadar korudu.

Savunma çabası parlak bir nokta olmaya devam etti; UCLA, Lehigh'in hızlı guardları nedeniyle arka arkaya 20 top kaybından daha az olsa da 11 top kaybına neden oldu. Bruins ilk başlarda trap'e ve tam saha baskıya büyük ölçüde güvendi ancak ikinci yarıda oyun ulaşılmaz hale geldiğinde bunu kullanmamayı seçti.

Dailey, “Her gece yaptığımızı yapıyoruz ve agresif oynamaya çalışıyoruz” dedi. “Takımları hızlandırıyoruz, böylece daha hızlı oynamaları gerekiyor… Tuzak kurabiliyoruz ve defansif olarak her yerde olabiliyoruz. Bu bizim için işe yarıyor ve savunma takımı olarak itibarımızı artırıyoruz.”

Oyuna girerken, UCLA (3-1) rakiplerini maç başına 54 sayıyla sınırladı ve ülke genelinde 12. sırada yer aldı.

Cronin, “Bir takımı 45 puanda tutuyorsanız, çabalarınız genellikle gerçekten iyidir” dedi. “Temizlememiz gereken pek çok şey olduğunu düşünmeme rağmen savunmamızla bir kez daha gurur duyuyorum.”